2777
2789

سلام بچه ها چیکار کنم خوشرنگ بمونه و کدر نشه بعد با هسته درستش کنم یا جداش کنم؟

فروشندە محصولات مراقبتی پوست و مو و مشاورە رایگان ، هر سوالی دارید در خدمتم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول هسته رو دربیار بزار بجوشه اروم قشنگ که رنگش قرمز شد بردار یه ق چ ابلیمو بزن نه شکرک میزنه نه کدر ...

ممنون

آب رو میزی تو لیوان ترجیحا خنک باشه بعد شربت رو میریزی توش.همش میزنی میشه شربت آلبالو

بعدش چیکار کنم؟

مامانم اینجوری درست کرد برام خیلی خوشرنگ شده

اول هسته هاشو جدا کرد گذاشت البالوها بیست الی نیم ساعت بجوشن بعد جوشیدن تو یه صافی ریخت با یه کفگیر حسابی فشار داد (با تفاله ها که لواشک درست کرد) .باقی رو هم دوباره ریخت تو قابلمه یکم اب ریخت و به ازای هرکیلو البالو یک کیلو شکر ریختو وقتی غلیظ شد خاموشش کرد

خدایا بعد سه سال انتظار فقط میتونم بگم شکرت عااااااشقتم خدا جوووونم😍😘

یه روز قبل درست کردنتم با شکر هم بزن با قابلمه بزار یخچال فردا از صبح بزار رو گاز اب هم اصلا نریز بزار بجوشه کف کنه بعد که کف کرد کم کن آروم بجوشه بعضی موقعاهم هم بزن شکرش باز بشه اگه البالوشو خواستی نگه داری مثل مرباش استفاده کن.

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
مامانم اینجوری درست کرد برام خیلی خوشرنگ شده اول هسته هاشو جدا کرد گذاشت البالوها بیست ال ...

ممنون