2777
2789
عنوان

بي بي چك مثبت

216 بازدید | 37 پست

ديروز بي بي زدم مثبت شد ٢٨ موعده پريودمه كاملا پر رنگ پر رنگ حالا به من گفته بودن اين ماه باردار نميشم هر كار دلم خواسته كردم دويدم حلقه زدم انواع اقسام قرص حالا ميبينم باردارم الانم گهگاه درد دارم چه خاكي سرم بريزم چرا اينجوري شد اخه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا همون بیخیالیت باعث شده باردار بشی

مبارکه عزیزم

هیچی نمیشه

گر نگهدار من است که میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

قرص که مهم‌ نیست  فکر کنم

چون جنین تازه با بدن شما ارتباط گرفته و چسبیده به رحم

طناب و‌ ورزش هم که اگر میخواس اثر کنه تا الان کرده بود

نگران نباش

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄

چرا دکتر گفت علتش چی بود .نگران دارو واینا نباش هنوز خیلی زود بوده .

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

منم بخاطر کیست این ماه قرص جلوگیری مصرف کردم دوبار حالت تهوع شدید گرفتمو بالا آوردم چند روزه لگن و زیر دلم تیر میکشه سین ه هام حساس شدن رفلاکس دارم نمیدونم اینا همش علائم این قرصه یا ممکنه باردار شده باشم😔

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

قرص منفورمين و پنيسيلين و مترونيدازول دهن شويه و قرص حساسيت

خب متفورمین که برا بارداری خوبه، مترونیدازول و پنی سیلین که برا عفونت‌هاس هیچکدوم فکر نمی‌کنم مانع بارداری بشه یا به بچه آسیب بزنه

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘