2777
2789
عنوان

مسافرت با دوست همسر🙁

816 بازدید | 21 پست

سلام دوستان قراره با دوست شوهرم۴ روز بریم شمال ولی مشکلی که هست خانمش خیلییی اهل کلاس گذاشتنه و من واقعا اذیت میشم و حوصلشو ندارم ازطرفی بخاطر شوهرم که آب و هواش عوض بشه میخوام برم نمیدونم چکارکنم؟ حوصله ی لوس بازی و کلاس گذاشتنشو ندارم😞چطور باهاش رفتار کنم که این ۴ روز کوفتم نشه

خدایا میدونم که دوسم داری میدونم که هوامو داری 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

ب ی ورت حسابش نکن😒

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط باید بی اهمیت باشی و سعی کنی خودت و شوهرت دو تایی خوش بگذرونید وگرنه اگه بخوای پا به پای اون خانوم بشی مطمئن باش واسه انجام کارهاش ازت استفاده هم میکنه 

من با آدم این مدلی سفر رفتم 

بهش احترام بذار ولی سعی کن رو بهش ندی

لطفا برای خوشبختیم و رسیدن به اهدافم یه صلوات بفرست دوست خوبم❤️🥀
از من بشنو نصیحت.توام دوبرابر اون کلاس بزار. 

آخه نه اهل کلاسم نه حوصله اینکارارو دارم

فقط باید بی اهمیت باشی و سعی کنی خودت و شوهرت دو تایی خوش بگذرونید وگرنه اگه بخوای پا به پای اون خان ...

این بار دومه که باهاش مسافرت میرم خیلی بهش رو ندادم و بهم خوش نگذشت تمام خستگی موند برام...ولی این آخرین باره باهاشون میرم

این بار دومه که باهاش مسافرت میرم خیلی بهش رو ندادم و بهم خوش نگذشت تمام خستگی موند برام...ولی این آ ...

عزیزممم میفهممت😑

فدای سرت اینم یه تجربس ولی دیگه انقد خودتو اذیت نکن ارزش نداره 

سفر واسه خوش گذرونیه نه اسارت😑

لطفا برای خوشبختیم و رسیدن به اهدافم یه صلوات بفرست دوست خوبم❤️🥀