بچه هامون بایکی ازجاریام خیلی صمیمی هستیم مرتب به همدیگه زنگ میزنیم بعضی وقتا حتی یکساعت تلفنی صحبت میکنیم باهم .چندروزپیش یه برادرشوهردیگم جای دیگه ای زندگی میکنن اومدن شهرمادعوتشون کرد.ماهم چندروز قبلش باهم صحبت کرده بودیم قراربودبریم تفریح .بعدش شوهرم که توگروه خانوادگی که هستیم اعلام کرد میخوایم بریم بیرون .که جاریم گفت مانمیایم فلانی یعنی برادرشوهرم اینامهمونمون هستن تادیروقت هم بیداریم نمیایم.اصلایه تعارف هم به مانزد.برعکس اون برادرشوهرم که خودشون هم مهمون بودن به شوهرم تعارف کرد ولی مانرفتیم گفت اصل کاری نگفته بهمون.حالامن خیلی ازاونروزتاحالاخیلی ناراحت شدم از دستش میخوام بدونم شمابودین چه طوری بهش میگفتین.آخه خیلی چرب زبون هست و همیشه همه چی آماده داره.رشته روانشناسی خونده حتی توی یکی ازارگانهای دولتی هم کارمیکنه خونواده شوهرم هم همیشه میگن که فلانی زبون داره فت وفراوون.
خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞 عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر) عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر)🙊عجیجم(عزیزم) پِری آقایی(شوهر) آز(آزمایش) سز(سزارین) اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
البته اینم بگم که دوسه روز قبلش باهم صحبت میکردیم گفت من فک کردم فلانی یعنی برادرشوهرم اینااومدن شهرمابه شوهرم گفتم داداشات رودعوت کنیم همه دورهم باشیم.ولی بعدمتوجه شدیم که هفته بعدی میان.من ازاین ناراحتم حتی اینجوری هم گفته ولی بازم یه تعارف خوش و خالی هم به مانکرداون .برادرشوهردیگه ام به شوهرهمین جاریم گفته چرافلانی نگفتی بیان دورهم باشیم گفت دیرازسرکارمیان ماهم نگفتیم .خلاصه خیلی بهمون برخورده اگه شمابودین چی میگفتین بهش که جلوش کم نیارین کلاازاین آدماهست همیشه فک میکنه بهترینه
نه من که نمیگم ولی کلااخلاقش اینطوری که الان باهاش حرف بزنی صدتادلیل میاره که چرامارودعوت نکرده .میخوام بتونم جوابش بدم کلامن آدمی هستم خیلی جواب نمیدم شوهرم برعکس منه هیشه ازحقمون دفاع میکنه بمنم میگه اگه چیزی تودلته بگوهمون موقع که ناراحت میشی ولی نمیتونم چیکارکنم.کلادرموردهمه صدق میکنه.نه تنهاجاری حتی خانواده خودم کلاسرم به کارخودمه اهل گله وشکایت نیستم ولی شوهرم میگه اینطوری حقت ضایع میشه دفاع کن ازحق خودت