2777
2789

کسی بوده سونو اول جنین کوچکتر از سن بارداری باشه و بعد رشد کرده باشه؟من هفته 8 بارداری جنینم اندازه هفته 6 بود .میترسم برم سونو😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از اولش سن جنین یک هفته از ال ام پی کمتر بود. لقاحم دیرتر انجام شده بود. تا سونوی آنومالی هم همینطور بود. ولی بعدش روند وزنگیری و رشدش به گونه ای شد که دو هفته بیشتر از هفته ای که توش بودم،شد.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

سلام عزیزم من اولین باره همچین چیزی میشنوم..درست تغذیه نمیکنی؟ب غذات برس رشد جنین تکمیل بشه 

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
هفته چند رفت؟گفتن چه اندازه هست؟سونو بعدیش نرمال بود؟

فکر میکنم هفته 8 بود که رفت

اندازه شم نمیدونم ولی فکر کنم گفته بودن 6 هفته س

سونو بعدیش یادم نیست

فقط میدونم دوستم میگفت دکتر گفته سقط میشه و من دیگه بهش فکر نمیکنم، کل علائمم از دست دادم

ولی مواظب خودش بود

دفه بعدی که دیدمش گفت که شکر خدا اوضاع نی نیم خوبه

... 🌱