2777
2789
عنوان

این دوتا رو کجای دلم بزارم؟

200 بازدید | 23 پست

توی یکی ا تاپیکام گفتم که یکی ا دوستای قدیمیمو دیدم که تغییر جنسیت دادع و شمارشم بهم داد تا بهش زنگ بزنم....ولی من بهش زنگ نزدم به دلایلی تا اینکه دیروز عصر اومد محل کارم و خیلیم صمیمی و راحت باهام رفتار کرد و حرف زد و دلخورم به نظر میرسید.ازم پرسید فردا وقت ازادم کیه منم گفتم بهش...گف میام همینجا دنبالت بریم باهم یکم حرف بزنیم/:بدون اینکه من اصن مخالفت کنم با موافقت این حرفو زد بعدشم خیلی زود رف/:دیروز رئیسم بدون هیچ دلیلی گف فردا نیا سرکار/:گف برم استراحت کنم ب نظرش حالم زیاد مناسب نیس/:زودتر از بقیه منو فرستاد برم خونه امروزم که خونه نشینم کرد...الان واسه اون دوستم چیکا کنم؟اینم بگم دوست ندارم اصن باهم برخورد داشته باشیم...رئیسم چرا اینجوری گف؟چیزی فهمیده؟  

یادت میاد با افتابه اب میخوردی؟با اب معدنی اشنات کردم؟/:
یعنی گفت کلا نیا سرکار یا فقط امروز؟

فقط امروز....ولی اصن سابقه نداشته...من درحال مرگ بودم گف حق ندارم زودتر برم خونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط امروز....ولی اصن سابقه نداشته...من درحال مرگ بودم گف حق ندارم زودتر برم خونه

دوستتون رو دیدن مگ؟

خب اگ قصدشون اخراج بود میگفتن دیگ نیا

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!

دوستت یعنی دختر بوده پسر شده  

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
دوستتون رو دیدن مگ؟ خب اگ قصدشون اخراج بود میگفتن دیگ نیا

نمیدونم.....نگرانم....خیلی ب کارم احتیاج دارم

چه جالب یکی از آشناها پسر بود دختر شد با دوست و همکلاسی سابق اش ازدواج کرد

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
اره

حتما ظاهرش طوری بوده ک رئیست متوجه شده.اخه اینا تغیر جنسیتم میدن بازم ی جواریی معلومه یا قیافشون شبیه ترنسا میشه.مردمم ازین آدما بیزان.رئیست خواسته بهت هشدار بده بگه دفه دیگه دوستت اینجا نیاد

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
حتما ظاهرش طوری بوده ک رئیست متوجه شده.اخه اینا تغیر جنسیتم میدن بازم ی جواریی معلومه یا قیافشون شبی ...

ای بابا....مشکلات تمومی ندارن

واقعا؟

آره الان 15سال میشه خیلی هم با هم خوشبختن و موفق

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori