2777
2789
عنوان

شب ادراری

244 بازدید | 12 پست

سلام دوستان .

دختر من سه سال و نیمشه. تا یکماه پیش هیچ مشکلی با دستشویی رفتنش نداشتم. الان یکماهه بیچارم کرده.اوایل یکم جیش میکرد تو شورتش بعد میگفت مامان جیش کردم. چون ازین کارا نمی کرد دعواش میکردم و نیگفتمچرا نمی گی.

ولی الان تقریبا سه هفته ای میشه شبا هم به شدت جیش میکنه و اصلا متوجه نمیشه.در صورتی که قبلا تا تو خواب جیشش می گرفت خودش بلند میشد میرفت دستشویی یا منو بیدار میکرد.

اوایل میگفتم بازیگوشی میکنه نمیگه ولی الان که شبا هم اضافه شده و اینجوری داره ادامه میده فک میکنم یه مشکلی پیدا شده.

کسی هست مشکل منو داشته باشه و بتونه کمک کنه.؟

البته ناگفته نماند پدرشم تو بچگی شب ادرارری داشته.ولی نمیدونم اونم مثل دخترم یهو گرفته یا از اول داشته

من حتی تو از پوشک گرفتنش به هیچ عنوان اذیت نشدم از بس بچه خوبی بود

نیاز به مشاور یا پزشک هست به نظرتون؟

پسر سه سال و نیمه ی منم عییین دختر شماست . موقع از پوشک گیری دوسال و ۷ ماهش بود . عاااالی همکاری کرد و یه هفته ای یاد گرفت کامل . الان سه هفته ست تقریبا رفتارای دختر شما رو داراه . البته تو بیداری . اولش در حد چند قطره میریخت . بعدش دو سه بار پیش اومده که یهو کااامل وسط خونه جیش میکنه . البته میدونم حیفش میاد کارتون یا بازیش رو ول کنه . ولی واقعا موندم چرااااا . دلیل کاراشو نمی فهمم

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

شما هر روز صبح گیاه بارهنگ رو بزار 5 دقیقه بجوشه نبات قاطی کن بده بخوره چند روز پست سر هم تکرار کن این خیلی عالیه به هر کی گفتم استفاده کرده جواب گرفته .اصلا  سردیجات نده بخوره فقط گرمی باید بخوره مخصوصا شبا از قبل ساعت 8 سردیجات نباید بخوره موز هم خوبه روزی یکی دوتا بده بخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر منم همینطور بود اول میگفتم غرق کاراشه.تلوزیون و بازی ...

اونم در حد چند قطره بود اولش .الانم در روز همینطوریه.چندقطره ازش میره. گاهی اوقات اصلا متوجه نمیشه یا نمیدونم چی .خودم میبینم ‌یا دست میزنم .میگم جیش کردی یکم نگاه میکنه میگه ببخشید .

ولی شبا دیگه افتضاح.نمیدونم علتش چیه و چیکار کنم

البته من وپدرش یه چند شبی بود دعواش میکردیم که از همونجا به اوج خودش رسید

دختر منم همینطور بود اول میگفتم غرق کاراشه.تلوزیون و بازی ... اونم در حد چند قطره بود اولش .الانم د ...

سلام عزیزم بله حتما ببر مشاوره چون بچه از مسئله ای ناراحت هست که بصورت شب ادراری بهش واکنش نشون میده و اصلا دعواش نکنید و تمام حالات و رفتارشو به مشاور بگو 

تمام عالم فدای ائمه.تویی که علیه اسامی ائمه میگی فردوسی شاعر و حماسه سرای بزرگ ایرانی رو میشناسی؟همون که نماد ادب وفرهنگ ایران هست ،میدونی اسمش چیه ؟ ابوالقاسم 🤭آره گلم فردوسی یه ایرانی اصیل هست وکل جهان ایران رو بافردوسی میشناسن اما اسمش عربیه و با اون مقامش ادعای امثال تو رو نداشت پس تربیت نداشتتو نشون نده.  تو نه تنها روشنفکر نیستی بلکه اصلا اهل تفکر هم نیستی و باعث میشی آبروی روشنفکرهای واقعی مثل آقای گاندی بره هرجای دنیا بگی به اسم روشنفکر تو مجازی علیه خدا و اعتقادات مذهبیون میگی بهت میخندن .درحدی نیستی که رو حرف خدا حرف بزنی و علیه ائمه بگی فقط خودت حقیتر میشی خدا خودش فرموده دنیارو واسه خاطر حضرت محمدو حضرت زهرا و مولاعلی و فرزندانش آفریدم آخرش هم همه چی میرسه به وارث حقیقی غدیر به حضرت مهدی.امروز هم نهضت عاشورا ادامه داره و پیروان یزیدو قاتل حضرت زهرا دارن ازشون جلو میزنن اما روسیاهی واسه زغال میمونه .خدایا شکرت که من از دشمنان ائمه و یزیدی و پیرو قاتلین و خائنین نیستم .لعنت خداوند بر تمام دشمنان ائمه و لعنت بر قاتلان آقا امام حسین . .پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله می فرماید: علی با حق و حق با علی است و از هم جدا نمی شوند تا در کنار حوض کوثر در قیامت بر من وارد شوند .حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/ خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ ای که ره بستی میان کوچه ها بر فاطمه /گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود .

* درمان شب ادراری کودکان :

روغن مالی شکم و زیر شکم و مثانه با روغن

کنجد و نیز خوردن غذاهای گرم مزاج ( اطفال به دلیل استفاده از پوشک در

دوران نوزادی و رطوبت ناشی از آن مستعد پیدایش سردی در اندام تحتانی از

جمله مثانه می شوند .)

* مطالب درج شده نسخه های استاد حسین خیر اندیش می باشد .

دختر منم همینطور بود اول میگفتم غرق کاراشه.تلوزیون و بازی ... اونم در حد چند قطره بود اولش .الانم د ...

دعوا کردن بچه سر این موضوع نتیجه عکس داره و باعث تشدید این کار میشه

تو تکه ای از من نیستی تو تمام منی  

دختر من هم همینطور شده بود یعنی شبا شدید خیس میکرد نزدیک یه سال طول کشید بعدچون پدرش هم شب ادراری داشته زیاد پیگیر نشدم تا  نزدیک ۶ شده که بهش گفتم باید هم زود بخوابی هم شب کمتر مایعات بخوری والا باید بریم دکتر چن شب هرطور بود بیدار می کردم میرفت دسشویی  دیگه الحمدلله خوب شد.زیر ۵ و ۶ میگن اصلا شب ادراری نیست بیشتر تنبلی یا خواب عمیقه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

استارتر منم این مشکلو با پسر ۳ سال و نیمم دارم البته روز خودشو خیس میکنه فکرکنم طبیعیه و بیشتر برااینکه حواسش به بازی و کارتون میره و دیر یاد توالت رفتن میوفته

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

ممنون ازتون دوستان.من اوایل دعواش کردم.ولی الان دیگه دعواش نمیکنم.حتی گفتم هر وقت صبح بیدار بشی جیش نکرده باشی جایزه داری.

دیشب خربزه خورد.بعدشم یه فنجون شیر .ولی دستشویی رفت ولی الان......😪😪

یعنی گرمی بدم بهش بهتر میشه؟

اخه اینجوری بمونه که دیگه کارم دراومده.هیج جا هم نمیتونم برم با اوضاع جیش کردن این خانم عزیز

اصلا نمیدونم چرا اینجوری شده.اخه به هیچ عنوان امکان نداشت جیششو نگه.

غذای مقوی بهش بده ک بقول گفتنی کمرش شل شده 

موز خوبه ابگوشت. 

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪