2777
2789
عنوان

کم بودن مایع دور جنین

487 بازدید | 16 پست

سلام مامانا، سن جنینم 31 هفته ست دیروز دکتر گفت آب دور بچه کمه و خیلی باید مایعات بخورم. عدد و اینها نگفت. خیلی نگرانم😔 هرچی ام مطلب میخونم راجبش بیشتر ناراحت میشم😭 کسی بوده همچین تجربه ای داشته باشه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم پسر منم تو ۳۳ هفتگی مایع آمینو ش کم بود تو سونوتون ننوشته مگه؟ عددش رو

سونو رو خود دکتر داخل مطب انجام داد اونجوری نبود که توضیحات داشته باشه مگر از اعداد کنار عکس چیزی بفهمم

علامت اختصاری داره؟ 

برای من ۸ بود ک زیر ۸ عدد مرزی محسوب میشه و ۵ ب پایین هم ک بستری و سرم لازمه 

من انقد آب خوردممممم و مایعات ک تو یک هفته شد ۹ 

خیلی مایعات استفاده کنه فعالیت فیزیکی هم نکن ک باعث تعریق بشه 

شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک؟!! من به این چاره بیچاره دچارم هرشب!
برای من ۸ بود ک زیر ۸ عدد مرزی محسوب میشه و ۵ ب پایین هم ک بستری و سرم لازمه  من انقد آب خوردم ...

فکر کنم واسه من زیر 8 باشه آخه خیلی تاکید می‌کرد که روزی 5 لیتر مایعات مصرف کنم 😔 ولی حرفی از سروم نبود 

سونو رو خود دکتر داخل مطب انجام داد اونجوری نبود که توضیحات داشته باشه مگر از اعداد کنار عکس چیزی بف ...

AF عزیزم

من دوقلو داشتم ماه اخر وقتی سونو رفتم گفتش اب یکیشون کمه 39روز بستری بودم هروز نوار قلب هفته ای یک بار سونوگرافی  انجام میدادم بالاخره زیر نظر بودم خداروشکر مشکلی پیش نیامد مایعات اش....سوپ هروز بخور میوه  هندوانه وه

فکر کنم واسه من زیر 8 باشه آخه خیلی تاکید می‌کرد که روزی 5 لیتر مایعات مصرف کنم 😔 ولی حرفی از سروم ...

نگران نباش خانومی اگه خیلی حاد بود ک حتما می‌گفتن بستری بشی،فقط حتما رعایت کن،منم خیلی خیلی آب می‌خوردم اصلا خودشون تعجب کردن ک تو یک هفته افزایش داشت،انقدر آب و هندونه خورده بودم ک بیزار بودم ازشون،ب چیزای خوب فک کن آب،هندونه،خاکشیرخوبه،حتما ب توصیه پزشکت عمل کن.

انشاالله بسلامتی نینی بیاد بغلت⁦❤️⁩

نگران نباش خانومی اگه خیلی حاد بود ک حتما می‌گفتن بستری بشی،فقط حتما رعایت کن،منم خیلی خیلی آب می‌خو ...

خيلي ممنونم ازتون عزیزم، لطف کردین چشم

ان شاء الله بخیر بگذره

التماس دعا 🙏🏻 🌹