2777
2789
عنوان

یعنی مخم گ و ز ید ولی نفهمیدم این عکس چی به چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 42 پست
اونقدر سخت نبود که به گ وز برسه! 😐

خوب هنوزم نفهمیدم

عشق دارم یه تیکه ماه 😘💓کسی چپ نگاش کنه طرفش منم من. 😄اسمشو بد صداش کنه طرفش منم من 😄نگاه. نگاه خنده هاش کنه طرفش منم من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا این مخت گو زی ده ؟؟ برا معما خوبه اسهال نمیشه مخت😁😁 شوخی#  

شاید بشه پیش نیومده خخخخخ اخه

عشق دارم یه تیکه ماه 😘💓کسی چپ نگاش کنه طرفش منم من. 😄اسمشو بد صداش کنه طرفش منم من 😄نگاه. نگاه خنده هاش کنه طرفش منم من
باده دیگه بالا پایین نداره

خخخخخ نه بابا. شوخی بو. جدی نگیر

وااا چی میگی شاید ندیدی تو تاپیکا که میان هندیگخ را به گههه میکشن و میرم حالا من میگم مخم گوزید خیلی ...

چرا اونا رو هم دیدم  و کارشون درست نیست به نظرم یه سری ادبیات برای خانوما مناسب نیست گلم  حتی اگه به خودت بگی 🌹❤

زیبایید،اما خالی هستید،برایتان نمیشود مرد...
چرا اونا رو هم دیدم  و کارشون درست نیست به نظرم یه سری ادبیات برای خانوما مناسب نیست گلم   ...

باشه این دفعه میگم مخم بی تربیتی کرد   خوبههههه خخخخخ

نبابا ۲:۳۰نصفه شب همه چی یه شوخیه قشنگه کیه ک جدی بگیره

قربونت 

خیلی واضحه

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

چرا تاپیکت ترکید 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕