2777
2789
عنوان

یعنی مخم گ و ز ید ولی نفهمیدم این عکس چی به چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 42 پست

دیر لود شد عکسه والا نفهمیدم چی به چیه 

عشق دارم یه تیکه ماه 😘💓کسی چپ نگاش کنه طرفش منم من. 😄اسمشو بد صداش کنه طرفش منم من 😄نگاه. نگاه خنده هاش کنه طرفش منم من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قشنگ تر صحبت کن خانومانه تر این چه لفظیه

واقعا نفهمیدی؟اون دستش رو دست باباست باباعه هم دستشو غوس داده ارنجش پایینه.یعنی ارنجش رو ارنج باباعه است.

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند

دستاشونه دیگه

مخ گوزیدن نداره😒😒

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

اونقدر سخت نبود که به گ وز برسه! 😐

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

بی ادب 

ای محبوب من ! چه لذت بخش است نسیم یادتو آن گاه که بر دل های ما می وزد. چه شوق آفرین است نگاه عاشقانه تو. چه شیرین و آزادی بخش است زندگی در کنار تو و زیر سایه لطف و رحمتت. چه سکر آور است جام های محبت تو که از چشمه های عشق نوشیدهمی شود. چه سخت و جگر سوز است آتش هجران و فراق تو . چه جان پرور است خنکای نسیم وصال تو. ای مهربان ترین مهربانان عالم .   
به نظرت لحن صحبت کردنت  به عنوان یه خانوم وسط یه سایت عمومی درسته ؟

وااا چی میگی شاید ندیدی تو تاپیکا که میان هندیگخ را به گههه میکشن و میرم حالا من میگم مخم گوزید خیلی لحنم بد شد خوبه خودما گفتم نگفتم کسی دیگه وااالااا

عشق دارم یه تیکه ماه 😘💓کسی چپ نگاش کنه طرفش منم من. 😄اسمشو بد صداش کنه طرفش منم من 😄نگاه. نگاه خنده هاش کنه طرفش منم من