2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفيق شوهرخواهرمه

ادكلن فروشى داشت مشتريش بودم بعدم تو مهمونيامون هميشه بود ديگه درخواست ازدواج داد

سلام دوستان تيكرم واسه ارامش زندگيمه توروخدا واسم دعا كنيد..تو شرايط خيلى بدى هستم😞😢

با نت.برنامه ویچت سال92 اشناشدیم 95 ازدواج کردیم

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 

دوست داییمه منو دید پسندید ی مدت میخواست بگه بهم ولی نمیتونست شمارمو از گوشی داییم برداشت😁6سال دوست بددیم بعد ازدواجیدیم

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡

دانشگاه

همکلاسشو به عنوان واسطه چند بار فرستادو من حاضر نشدم برم باهاش حرف بزنم بعد دیگه همکلاسش اومد بهم گفت منو خسته کرد برو بهش جواب رد بده بلکه دست از سر من برداره

منو دوستام داشتیم میرفتیم سلف برا نهار به دوستام گفتم برید غذای منم بگیرید منم میرمحال این بچه پررو رو میگیرم سریع میام

رفتن همان و زده شدن مخمان همان😜😜

دوست داییمه منو دید پسندید ی مدت میخواست بگه بهم ولی نمیتونست شمارمو از گوشی داییم برداشت😁6سال دوست ...

چجوری۶ سال باهم کنار اومدید اخه دوستی های الان هفتگی

بخند بزار همه بفهمند قوی تر از دیروزی