2777
2789
عنوان

بچه ها مادر شوهرم....😡😡😠

370 بازدید | 31 پست

سلام عزیزانم. بچه ها من شوهرم کارش یه جوریه که باید غذا ببره سرکار همیشه درست میکنم. البته اینم بگم مثلا گاهی شبا میریم خونه مادرشوهرم یا خونه مامانم شوهرم میگه قابلمه ببریم و غذای سرکارمو بگیریم اگه غذا اضافه اومد. خونه مادرشوهرم که میریم مادرشوهرم بهم میگه براش شربت درست کن بخوره. یا مثلا میگه شربت درست کن بذار تو فریزر موقع رفتن سرکار  بهش بده. یا میوه میاره میگه پوست بکن بهش بده بخوره و اینا. من خودم این کارا رو میکنمااااا ولی اون میگه حرصم میگیره. یه کلمه نمیگه خودتم بخور. اینم بگم ازدواجم کاملا سنتی بوده و اونا خودشون میخواستن. بچه ها من چیکار کنم هی خودمو به اون راه میزنم و به حرفاش فکر نمیکنم که اعصابم بهم بریزه ولی الان تو تاپیکا یه چیزی دیدم دوباره یادش افتادم. چی بهش بگم؟ چجوری جوابشو بدم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب عزیزم این خوبه که دوس داره عروسش واسه پسرش میوه پوست بگیره،شربت درست کنه...خوب بود خودشون همه این کارارو جلوی چشم شما انجام میدادن؟

همیشه مثبت فکر کن گل من

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

سخت نگیر عزیزم 

نمیخام خبیث باشم و کارو خراب کنم

ولی

بهش بگو یه بار ندیدم شما به شوهرت شربت یا میوه بدین. برعکس منید من خیلی بهش میرسم 

همیشه باید ۶۰ کیلو بمونم. با ورزش و کالری شماری.....🙂

بگو مرسی ک بفکرید خدا سلامتی بده بهتون 

هم تیکس هم تشکر 

من مادرشوهرم همش میگفت اینکارو کن اون کارو کن اینو بخورید اونو بخورید چندین بار گفتم الان دگ چیزی نمیگه

چند بارم ب شوهرت بگو واست میوه پوست کنه یا غدارو اول ب تو بده بعد خودش

بخدا خودش اصلا به خودش سختی نمیده که بخاد هی غذا درست کنه و اینا.تو عقد که بودیم شوهرم همیشه خونه ما بود مامانش غذا نمیپخت زیاد. ولی الان من تازه عروسم و تازه رفتیم خونه خودمون شوهرم دیگه دلش هی برا مامانش تنگ میشه و نمیتونم بهش بگم مامانت بهم اینو گفت چون فورا جبهه میگیره و داد و بیداد راه میندازه

همیشه سعی میکنن خودشیرینی کنن جلو شوهرم خودشونو نگران نشون بدن و ...

خسیسن واااای 

دستشون میلرزه پول خرج کردنی

بخداااا رف زیارت برام یه چیز سفالی اورد فک کنین 

من یه دونه عروسم کلا

دخترم برای دیدنت لحظه شماری میکنیم😍خدایا خودت نگهدار تو💕باش😍دخترنازم خوش اومدی به زندگیمون😍

اوایل عقدمون چاق شده بود. هی میگفت چقدر چاق شده پسرم خیلی هیکلش خوب بود چاقش کردی و فلان. از اونطرف من خودم شبا زیاد شام نمیخورم یبار خونه داییش بودیم انقدر خاله و داییش غر زدن که همون وسط میخواستم گریه کنم. 

حسابی ولگرده 

تاکسی سوار نمیشه 

کل شهرو پیاده زیررو میکنه 

همه فامیلاش مسخره ش میکنن 

اصلا نمیفهمه خونه چیه 

جالبه دختر مجردشم کپپپپ خودشه 

خیلی خیلی ولگرده همیشه بیرونه بیخودی 

با پسرای مختلف 

حتی یه پسره دستشو گذاشته بود رو ب اس ن خواهرشوهرم عکس گرفته بود من دیدم

دخترم برای دیدنت لحظه شماری میکنیم😍خدایا خودت نگهدار تو💕باش😍دخترنازم خوش اومدی به زندگیمون😍
همیشه سعی میکنن خودشیرینی کنن جلو شوهرم خودشونو نگران نشون بدن و ... خسیسن واااای  دستشون میل ...

منم یدونه عروسم عزیزم. مادرشوهرم ازون بیخیالاس. بخدا هر چی بشه عین خییییالش نیست. ولی هی به من میگه اینو درست کن اونو درست کن