2777
2789
عنوان

گلودرد نوزاد ۵ماهه

6662 بازدید | 13 پست

سلام بچم ۵ماهشته گلوش شدید درد میکنه نمیتونه اب دهنشو قورت بده شیر خیلی کم میخوره تب شدید داره بردم دکتر دارو نداد گفت بستری منم الان دختربزرگم تنهاس نمیتونم ببرم بیمارستان بنظرتون چیکارکنم خیلی زجر میکشه بچم  

خب دخترتو بذار پیش یکی... اخی الهی خدا زودتر خوبش کنه... چه سخته عزیرم

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دخترتو بذار پیش یکی... اخی الهی خدا زودتر خوبش کنه... چه سخته عزیرم

فردا میتونم ولی امروز کسی نیس عزیزم‌ دعا کن زودتر خوب شه نرم بیمارستان ازحالو هوای بیمارستان متنفرم‌نمیتونم تحمل کنم‌سوراخ سوراخ کنن بچمو  

فردا میتونم ولی امروز کسی نیس عزیزم‌ دعا کن زودتر خوب شه نرم بیمارستان ازحالو هوای بیمارستان متنفرم‌ ...

یا من اسمه دوا و ذکره شفا.

ان شالله به حق امام رضا زود زود حالش خوب بشه... آخه نوزاده ادم چی بده بهش  

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
همون دیگه گلوش درد میکنه شیرم‌نمیخوره دلم خونه براش 

الهی... پس چرا میگن تا شش ماه نوزاد سرما نمیخوره