2777
2789
عنوان

درباره خريد خونه مشورت ميخوام

213 بازدید | 25 پست

سلام عزيزان

به نظرتون موقع خريد خونه بايد ب چه چيزايي توجه كنم به عنوان يه خانم

از تجربه هاي خودتون بگيد منم استفاده كنم

قراره بعد ازدواج ساكن شهر ديگه اي بشيم

و همسرم ي خونه رو ديده و پسنديده و قرار شده من برم و نظرمو بدم ولي نميدونم بايد ب چ چيزايي توجه كنم

اخه من نميخوام سخت بگيرم بهش تواين شرايط

نور خونه.نقشه خونه که پرتی نداشته باشه.وضعیت نقاشی و کف خونه و کاشی سرامیک و شیر آلات.کمد دیواری بالکن .کابینت

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه میخواید بخرید که به نظرمن متراژش زیاد باشه حالا اگه زیاد به روزم نبود اشکالی نداره آپارتمانم نباشه بهتره 

ما وقتی خونه میخریدیم فقط میگفتم نو ساز باشه ولی الان میگم کاش متراژ بزرگشو برداشته بودم بعدها میکوبیدیم میساختیم

خونمون کلا ۱۰۴ متره حیاط داره 

چی بگم از یه لحاظ خونه ها گرونه و ادم باید فقط خرید که سرپناه داشته باشه‌

از اینورم‌باز همسایه و محله و میزان فشار اب و بوندادن بیخود سرویسا و زیبا و دلنشین بودنش برای شما و .... خب مهمه

مثل قهقهه یه آدم لال ، وسط نمایش یه آدم کور...

به نظرم سخت بگیر چون داری می خری اگه مستاحر بودی مهم نبود ولی وقتی داری میخری یه چیز خوب بخر که بعد که خواستی بفروشی راحت فروش بره و صاحب اول و اخرش خودتون نباشید

به محله اش هم دقت کن

اگه اپارتمان می خرید طبقه اخر خیلی بهتره جون هم بالای سرتون سر و صدا  نیست هم سردی کف طبقه اول رو ندارید

عزیزم خونه نباید فضای پرت داشته باشه مثلا دالان های دراز و بی خاصیت

آسانسور اگ طبقه بالایی

فشار آب خوب باشه

همسایه خوب مثلا معتاد نباشن و پاتوق نباشه و ...

پارکینگتون از اول مشخص باشه 

سقفشودیواراشو نگاه کن نم نده 

بوی چاه نیاد

نورگیرش خوب باشه خ مهمه!

من خونه ميخرم و بازسازي ميكنم و ميفروشم

البته كنار شغل اصليم

اول از همه حتمن حتمن سند داشته باشه ،،،اگه اپارتمانه نه طبقه اول باشه نه طبقه اخر،،طبقه اول معمولن گرم است و سروصدا داره ،طبقه اخر گرفتاري پشت بوم مال شماست از نم دادن و اينا،،اگه نوياز نيس حتمن راجه ب لوله كشيها و نم و رطوبت دقت كنيد،،جتمن پاركينگ داشته باشه حتي اگه ماشين نداريد،،چون خوش فروشتر ميشه ،،نور خوب باشه ،،كابينت زير سينك رو باز كن اگه وسيله داره بزن كنار ،ببين رطوبت نداشته باشه ،،،اگه اناق خوابها پنجره داره باز كن ببين مشرف ب چي است ،،،ب سقف دقت كن ،،رطوبت نداشته باشه ،،ب اشپزخونه دقت كن كف بايد چاه داشته باشه ،،ب كمدهاي ديواريش دقت كن ،جادار باشه ،،،دقت كن سقف كوتاه نباشه،،،مشاعات تميز باشه ممكنه خونه رو بشه بازسازي كرد،،ولي مشاعات ديگه همونه ك ميبينيد،،حتمن پاركينگ تو سند باشه،،جاي پاركينگ رو ببين بد نباشه،،همسايه ها رو دقت كن،،تو كوچه مدرسه و مسجد تباشه