2777
2789
عنوان

همش بی حالم میشه لطفا بیاید شاید کسی تونست کمکم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 27 پست
اشکال نداره لذت ببر 😄 یه دوره ای از زندگی آدم اینطور میشه  دلش نمیکشه کاری کنه ...

اخه خیلی  دارم چاق میشم. 😢😢😢

برای ازدواج موفق و عاقبت بخیری  همه جوونا دعا کنیم. این انرژی مثبت  برمیگرده تو زندگیت شک نکن🌸
من هم مثل شمارم دقیقا🤔🤔

عی واای چ حس بدیه  الان خواهرم میگ بریم بیرون میگم بخدا من چشمام  باز نمیشه میگ تو چته  چقد تنبل شدی

برای ازدواج موفق و عاقبت بخیری  همه جوونا دعا کنیم. این انرژی مثبت  برمیگرده تو زندگیت شک نکن🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیوای چ حس بدیه  الان خواهرم میگ بریم بیرون میگم بخدا من چشمام  باز نمیشه میگ تو چته ...

دقیقا من مثل شمام.همش  تو خونه.و دراز کشیده.و خواب آلود.حوصله هیچ.کاریم ندارم.یعنی نمیتونم سر پا 😩😩

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
چی هست   برم دکتر بگم چی بنویسه تازه همه رو ازمایش دادم . فقط ازمایش ویتامین b  رو ند ...

من آزمایش پیش بارداری دادم، tpo به جای 40که حداکثرشه، 1050بود🤪🤪🤪ولی tsh نرمال بود که گفتن تیروئید نداری، البته چون دارو برا iui می خورم فعلا دکترم دارو براش نداده وگرنه می گفتم 😁😁

دل خوش سیری چند؟ 🤕🤕🤕
دقیقا من مثل شمام.همش  تو خونه.و دراز کشیده.و خواب آلود.حوصله هیچ.کاریم ندارم.یعنی نمیتونم سر پ ...

دقیقا ا انگار استخون هام از هم باز شده پاشم میریزه

😂😂😂

من آزمایش پیش بارداری دادم، tpo به جای 40که حداکثرشه، 1050بود🤪🤪🤪ولی tsh نرمال بود که گفتن تیروئید ...

اهان   مرسی عزیزم  لطف کردی ان شاءالله خدا بهت دو قلوی  نازو سلامت بده

نه اصلا  ولی برنج    میخورم  میشه از این باشه؟!

فکر نکنم بخاطر این باشه.زعفرون تو غذات بریز  ناشتا عسل بخور ببین تاثیر داره یانه.ولی علائمی که گفتی همش نشونه غلبه سردی هست

نگوووووو،انشاالله یه دونه، آخه یکی دارم😍😍

عزیزم ان شاءالله 😍😍

فکر نکنم بخاطر این باشه.زعفرون تو غذات بریز  ناشتا عسل بخور ببین تاثیر داره یانه.ولی علائمی که ...

‌‌شایدم عزیزم  ممنونم