2777
2789

سلام خانوما خوبید؟! 

خیلیرپر جنب و جوش بودم من الان  چند وقتیه واقعا بی حالم   بزور   ازجام پا میشم حس هیچ کاری رو  ندارم  اشتهام  ب شدت  زیاد شده     اما همش  دراز کشم  با ماشین میریم  اینور اونور خسته میشم میام خونه  باور کنید  ظهرا تا 2     رو تختم   شبا  خابم نمیبره.   چاق شدم و همش از بی تحرکیه  اما واقعا  جون ندارم بلند شم انگار یه ساختمون 100 طبقه رو دوشمه. فقط میگم  ولم کنن بخابم  صدا  ب شدت اذیتم  و  حس  بدیه ک دوس دارم پاشم  کارامد کنم  حتی نمازمم  نشسته میخونم 

دکتر رفتم  گف هر 10  روز ویتامین دی بخور ی  مدت   کامل قرص کم خونی میخوردم ک    گفتن رفع شده   تیروئید هم نداشتم. کسی میدونه از چیه؟؟ 

برای ازدواج موفق و عاقبت بخیری  همه جوونا دعا کنیم. این انرژی مثبت  برمیگرده تو زندگیت شک نکن🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره لذت ببر 😄

یه دوره ای از زندگی آدم اینطور میشه 

دلش نمیکشه کاری کنه ...

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

من اینجوری ام، آزمایش دادم، تیروئید نرمال بود ولی tpo بالا بود، گفتن یه بیماری خودایمنی هستش، ولی هنوز دارو نخوردم ببینم بهتر میشه یا نه

دل خوش سیری چند؟ 🤕🤕🤕
سردی بدنت زیاد شده ماست و چیزای سرد زیاد نمیخوری؟ 

نه اصلا  ولی برنج    میخورم  میشه از این باشه؟! 

برای ازدواج موفق و عاقبت بخیری  همه جوونا دعا کنیم. این انرژی مثبت  برمیگرده تو زندگیت شک نکن🌸
من اینجوری ام، آزمایش دادم، تیروئید نرمال بود ولی tpo بالا بود، گفتن یه بیماری خودایمنی هستش، ولی هن ...

چی هست   برم دکتر بگم چی بنویسه تازه همه رو ازمایش دادم . فقط ازمایش ویتامین b  رو ندادم