2777
2789

کسی هست که جراحی فیبروم و میوم کرده باشه و بعد از جراحی بصورا طبیعی باردار شده باشه؟ تعداد و اندازه ی فیبروم و میوم هاتون چقدر بود؟ جراحی باز داشتید یا لاپاراسکپی؟

من ٣/٥ سال پيش، پيش دكتر آصف جاه عمل كردم ، بزرگترينشون ٧ -٨ سانت بود ولي تعدادشون خيلي زياد بود ، الان هم بعد گذشت اين چند سال دوباره رشد كردن و بزرگترينشون ٦ سانته ولي قبلا درد و خونريزيم زياد بود ولي الان نه ، سه دوره برا بارداري اخيرا اقدام كردم ولي نشد و منتظر نتيجه دوره چهارمم هستم ، ببينم پري مياد يا نه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه منو ببرید توی گروه

سلام عزیزم ، من به دلایلی چند ماهه نی نی سایت نیومدم ، می خوام این گروه فیبرومو فعال کنم ، برات درخواست دوستی فرستادم ، اگر تمایل داری عضو گروه بشی لطفا شمارت رو خصوصی برام بذار