2777
2789

از اینکه میبینم شوهر خواهرشوهر باوجود خباثت وجادوگریه زنش باز ب زنش وبچه هاش میرسه ولی شوهرم یکم بیخیاله اعصابم خورده وحسودیم میشه . میخوام ب شوهرم بگم دومادتون خیلی خوبه وتو بدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ دلت آشوب و دعوا و تشنج میخواد بگو

هی تویی ک بم فحش میدی من بات کل کل نمیکنم، در عوض همون لحظه ریپلای میکنمت و زیرش نی نی یار رو تگ میکنم   اگ نظرای من رو مخته دهن مبارکتو ببند پس 

باش

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏

خوبه اونم بگه زن داداشت(یا یه خانوم تو فامیلت) از تو خیلی بهتره؟ چه حسی پیدا میکنی؟

لطفا کتاب بخونید ... کشور ما الان بیش از هرچیزی نیازمند ملت آگاه هست ... این وظیفه شماست که بعنوان عضوی از این جامعه و تربیت کننده نسل بعدی؛ از مسایل روز زندگی مثل امور سیاسی، اقتصادی، روانشناسی و ... تا حد معمول و لازم آگاهی داشته باشید🌸

چرا بايد اينارو باهم مقابسه كنى 

اگه ميخواى بگى كه حواسش به تو و بچه اتون زياد شه ميتونى در ارامش اينو بگى بدون اينكه اسمى از كسى ببرى 

کی میدونه که جریان آب با خودش چی میاره ، پس بهتره من به نفس کشیدن ادامه بدم...

بدترین کارو میخوای بکنی

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕

خب که چی؟ اگه بدتر کرد چی؟ مقایسه کار خیلی بدیه 

یه طور دیگه مسئله رو حل کن😐

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

من میگم تاثیر نداره خودتو خسته نکن 

گفتم شوهرش واسش جک شاسی خرید 

واسه من پراید هاچ بک ۸۷ هم نخریده 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

از بس تو مغزمون كردن به مردها چيزي نگيد يوقت نگيد فلانه يوقت گله نكنيد فلان و الان و هزار تا چيز ديگه حتي روانشناس ها هم زر بيخود ميزنن بايد هراز گاهي از مردهامون گله كنيم بهشون بگيم فلاني بهتره يذره تكون بخورن پرو شدن

خدايا مراقب مردم ايران عزيزم باش 😞
از بس تو مغزمون كردن به مردها چيزي نگيد يوقت نگيد فلانه يوقت گله نكنيد فلان و الان و هزار تا چيز ديگ ...

بخدا راست میگی . همه ش تو دل خودم میریزم.. ولی خواهرشوهرم با وجون زبون دازیه بیش از حدش واخلاق گندش باز شوهره میپرستتش وهمه چی براش گذاشته تععععجب میکنم

خب اعصابم خورد میشه وقتی همه ش فکرش کاره کار

عزیز من اینهمه راه برای حل مشکلت، شما بدترین رو انتخاب کردی. مقایسه تو زندگی مشترک حکم وارد کردن سم  رو داره. مستقیم ازش بخواه، راهکار پیشنهاد بده، خودت استین بالا بزن و جو رو عوض کن و تنوعی به حال و هواتون بده. 

لطفا کتاب بخونید ... کشور ما الان بیش از هرچیزی نیازمند ملت آگاه هست ... این وظیفه شماست که بعنوان عضوی از این جامعه و تربیت کننده نسل بعدی؛ از مسایل روز زندگی مثل امور سیاسی، اقتصادی، روانشناسی و ... تا حد معمول و لازم آگاهی داشته باشید🌸