2821
2789
عنوان

شوهر دروغگو

438 بازدید | 50 پست

بچه ها دارم روانی میشم شوهرم خیــــــلی دروغ میگ بعضی وختا انقد تابلوعه ک ولی خودش قبول نداره دروغ میگ بااینک رو هم میکنم قبول نمیکنه یا میگ شوخی کردم یا دعوا میشه میگ کس دیگ باشه پشت شوهرشه اما تو همش بهم میگی دروغگو ی موردشو با مدرک دیدم میگ ن اون پاپوشه

واسه سلامتی تودلیم  صلوات میفرستی❤

هیچ کس بیشتر از من درکت نمیکنه ، چون شوهر منم به شدت دروغگو هست

باورت میشه یکی دیگه از حرفاش رو باور ندارم حتی اگر بیاد بگه روزه

خیلی حس بدیه

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ببين گلم حتما پيگير باش شوهر منم خيلي دروغو بود اخرش زندگيشو ول كرد رفت

.   ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱                                          من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام !  زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود😍
چه دروغ هایی میگه معمولا

مثلا میگ داداشم فلانقدر پول داره یا پدربزرگم موهاش و ریشش سیاهه درصورتی ک عکساشو دیدم سفیده میگ اون رنگ میکنه داداششم اگ اونقد پول داشت ننش خونه میخرید یا زن میگرفت خودش

کاش شوهر منم ول میکرد میرفت

من اگه باردار نبودم برام مهم نبود ولي اينده بچم تو ذهنمه البته سوزش من از اينه سر رفيقاشو ي زن ولم كرد رفت 

.   ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱                                          من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام !  زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود😍

شوهر منم خودم میبینم داشت ب یکی نگاه میکردا ب خدا و مرگ خانوادش قسم میخوره ک نه یا هر حرفی میزنه همون لحظه میگم یعنی چی چرا این حرفو زدی میگه بخدا نگفتم میگم چرا دروغ میگی یعنی من کرم میگه با اون منظور نگفتم یا اینک ی بار تو ماهواره ی دختر با لباس باز اومد همون لحظه داشتم بهش نگاه میکردم ک نگاه کرد بعد قسم همه چی خورد ک نگاه نکردم بعد دعوا و اینا گفت با اون منظور با اون چشم نگاه نکردم ی لحظه چشمم خورد دیگ نمیدونم چیکار کنم

هیچ کس بیشتر از من درکت نمیکنه ، چون شوهر منم به شدت دروغگو هست باورت میشه یکی دیگه از حرفاش رو باو ...

من ک دارم میمیرم 😥

من اگه باردار نبودم برام مهم نبود ولي اينده بچم تو ذهنمه البته سوزش من از اينه سر رفيقاشو ي زن ولم ك ...

اخ عزیزم باردار هم هستی

شوهر منم رفیق بازه به شدت

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید
شوهر منم خودم میبینم داشت ب یکی نگاه میکردا ب خدا و مرگ خانوادش قسم میخوره ک نه یا هر حرفی میزنه همو ...

واشما که حساسی

خب ماهوارتو جمع کن بجا اینکه چشمت به نگاه همسرت باشه که چی میبینه

طعنه ی خلق و جفای فلک و جور رقیب همه هیچ اند،اگر یار موافق  باشد