2777
2789
عنوان

رابطه من و خواهرشوهرم

382 بازدید | 31 پست

تا همین پارسال خیلی رابطمون خوب شد ولی سر یه سوءتفاهم همه چیز به هم خورد البته از طرف اون من خیلی سعی گردم کدورت ها از بین بره ولی نشد اون خیلی قد و مغروره من الان یه ماهی میشه باهاش سر سنگینم اون زنگ نمیزنه منم زنگ. نمیزنم قبلنا زیاد بهش زنگ میزدم و دعوتش میکردم. امالان نه 

من بامادر شوهرم تو یه خونه زندگی میکنیم حالا اون همیشه روزی دوبار زنگ میزنه مادرش ولی اصلا حالی از من نمیرسه امروز زنگ زده گفته پدر خدابیامرزش اومده خوابش گفته. چرا دیگه نمیری خونه ما درسته که کوثر (من) بدش میاد. ولی تو بازم برو

به نظرتون این خواب حقیقت دار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😰😰😰😰😰😰😰😰

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              
نه بعضی ادما حرفاشونو میذارن پای مرده بدبخت

من چند ماه بود با جاریم حرف نزده بودم مادر شوهرم هی میگفت دخترشون مریض شده 

چند شب پشت سر هم با فکرشون میخوابیدم و خواب دخترشو دیدم که دارم اسکیت پاش میکنم 

من خر هم زنگ زدم گفتم که چه خوابی دیدم و زنگ زدم حالش و بپرسم 

سرویس کرد منو از بس که تو جمع گفت مردم خواب میبینن که روشون بشه ارتباط بگیرن

حالا ما با هم قهرم نبودیماااا فقط فرصت نشده بود صحبت کنیم 

دیگه پشت دستم و داغ گذاشتم 

ه نظرتون بهش زنگ بزنم گله کنم ؟

اصلا 

چرا يحوري رفتار كني ك فك كنه تو بيكسي و رابطتت بااون خيلي برات مهمه و اگه نباشه نميشه! 

خواهرشوهره ك باشه 

هركي ميخواد باشه 

وقتي خودت ب خودت احترام نزاري كسي ديگه اينكارو نميكنه

احتمال داره من باخواهرم قهر بودم زن بابام خبرنداشت خواب دیده بود بابام توکوچه وایساده داخل نمیره زن بابام میگا چرانمیایی تونه میگه تاوقتی بچه هارودورهم جمع نکنب من نمیام ..اون خواهرم اصلا بازن بابام رابطه نداره عیدا هم بهش سرنمیزنم من بازن بابام رابطم خوبه ولی زن بابام نمیدونست ماقهریم بعد تعریف کرد گفت چرا بابات ناراحت بودوخونه نیمد بعدیه بارم بعدچهلم بابام نگو خواهرم ناتنی با داداشاش هماهنگ کرده بوده بره شهراونا من خواب دیدم بابام ناراحت بالای قبرخودش نشسته ومن رفتم بود م سرخاک گفتم بابا چیه چته گفت ندا میخواد ترکم کنه من صبح زود زنگ زدم خونشون اجیم مجرده تا گفتم گفتن دیشب این حرفی زده شدخ