2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه به عنوان عدم اعتماد به همسر. کنار گذاشتن پولی برای روزای سخت زندگی بدون اطلاع همسر رو می پسندم. فقط به این دلیل که آقایون بدونن پولی وجود داره یه چاله ای براش می کنن😁

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹

زندگی ک توش اعتماد نباشه اصلا زندگی نیس.....بنظرم خیلی از خانما نیاز دارن به پس انداز و پشتوانه پنهان....اما من خودم شوهرم میدونه

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

تیکه دوم پستت رو نفهمیدم،،،یعنی چی عدم اعتماد 100 در صد،،،،پس بر چه اساسی ازدواج کردن?

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
تیکه دوم پستت رو نفهمیدم،،،یعنی چی عدم اعتماد 100 در صد،،،،پس بر چه اساسی ازدواج کردن?

تو مسائل مالی مردا چون دیت و دلباز ترن و بعضی اوقات الکی خرج میتراشن نباید ۱۰۰ در صد پس انداز و بدونن

به خدا بر همه کس معلوم است رهبر شیعه ❤علی(ع)❤مظلوم وبر حق است.                

نه ولی به استقلال مالی زن صد در صد اعتقاد دارم ؛ وقتی استقلال مالی به واسطه ی شغل باشه نیازی به پنهان کاری نیست. وقتی ک خودمون این کار رو میکنیم یعنی به همسرانمون هم حق بدیم یه پس اندار پنهانی داشته باشن

تدریس و اموزش قانون جذب.. جذب ثروت و جذب عشق و ازدواج                             @Ghaanoonejaazb

نه ربطی نداره شوهر چه بد باشه چه خوب زن باید پول قایمکی داشته باشه چون مردا سریع قبرشو میکنن بفهمن پولی درکاره

خانومایی که شوهرتون اینجوری نیستن لطفا حمله نکنید ماها شوهرامون بدن شما شوهراتون خوبن اصلا توهین نکردم بهتون روی صحبتم با شوهرای شما نبود