2777
2789
عنوان

کیا توافقی جدا شدن؟

103 بازدید | 8 پست

سلام ،میشه بگید چحوری توافقی جدا شدید؟ می دونم جدایی تلخه و یادآوری اون روزها اذیتتون می کنه،اگه مایل بودم ممنون میشم حرفاتونو برام بنویسید. 

اگر مایل بودید*

گلم چرا میخوای جدا شی 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم سر هر رفتاری که از نظرش نباید از من سر میزد واشتباه من بوده، با من قهر می‌کنه. الان ۴ساله وضعیتم اینه، شدم جیره خوار‌و گدای محبتش،که با قهر کردن مدام دریغ میشه و با اشتی دوباره وصل میشه. توی زندکیم امنیت عاطفی ندارم. همه ی اینا در حالیه که واقعا همسرم تلاشی برای بهبود اوضاعش و رفتن پیش مشاور نمی‌کنه، مدام از من توقع داره که کوتاه بیام و ازش عذر بخوام،دیگه خسته و فرسوده شدم و می خوام این رابطه رو تموم کنم. 

ظاهرش مشکل کوچکیه 

اما در عمل 

خیلی ازاردهنده ست چون همسرم سر هر‌چیزی نظری برای دادن داره، مدام توی خونه داری، یا مسایل مربوط به من ازم خرده میگیره و اگر‌نظرش رو نپذیرم یا عصبانی بشم و سرش داد بزنم با هام قهر می کنه، و روزها و روزها این قهر رو ادام می ده. وقتی هم که قهره نه بهم پول می ده،نه مهمونی میاد نه ...

خب مگه شوهرت رو دوس نداری؟سنتی ازدواج کردین؟چرا نمیشینی باهاش صحبت کنی باهم مشکلتون رو حل کنید؟

چرا دوستش داشتم هنوزم دترم،اما من همیشه جیرخوار‌و گدای محبت و توجهشم. دیگه غرور وشخصیتم اجازه نمیده بهم. باهاش خرف زدم، مشاور‌رفتم حتی خاضر نیست بیاد مشاوره .میگه تو مشکل داری تو برو. اینا هیچی... وقتی قهره همه چیز رو کنسل می کنه،مهمونی، پول، همه چیز، من باید مدام دروغ سر هم کنم برای نرفتنمون به مهمونی عا. اگه مریض هم باشم حاضر نمیشه ببردم دکتر، اگه اصرار به آشتی کنم کارش به فحش و اهانت می‌کشه یا می ذاره از خونه میره و ساعت ها نمیاد .

ازدواجمون با خواست خودمون بود، یکی از اقوام به هم معرفیمون کرد، همون روژ اول به من گفت من خیلی از قهر کردن بدم میاد،منم تایید کردم که من اهل قهر کردن نیستم. اما متاسفانه اوضاع جور دیگه ای شد. من هنوزم راضی ام ازم ناراخت بشه و چند ساعتی باهام حرف نزنه. اما اون وقتی ازم ناراحت میشه چنان کینه به دل می گیره که روزها باهام حرف نمی زنه .