2777
2789

سلام بچه ها.من چند شب پیش یه موضوع رو مطرح کردم که دیگه به زبون نمیارمش.ولی از همون شب با وجود اینکه قضاوت شدم که حقم بوده حتما،اینقدر حالم خوبه که حد نداره.به قدری ارامش دارم که باورم نمیشه.به یکی دونفر توو همین سایت هم سعی کردم کمک کنم.میخوام به هرکی که وسط اینکاره بگم هیچوقت دیر نیست،اراده کنید.بخدا اینکار ته نداره ،اعتیاد اوره.برکت رو از زندگیتون میبره،خودتون هزار جور مشکل میگیرید،حتی خیلی وقت ها احساس میکنید چهره اتون داره زشت میشه ولی نمیفهمید از چیه،بخدا همه ی اینا جدیه.به خودتون بیاید و از خدا طلب بخشش کنید که ارامش برگرده به قلبتون.چند نفر هم بودن خیلی با حرفاشون کمکم کردن.کاش بلد بودم اسمشون رو اینجا میاوردم ولی نمیتونم.اما میگم خدا هرچی میخواید بهتون بده که چشمای منو باز کردید

چقدر دوستت دارم‌ خدا

من منحرفم یا درست فکر کردم

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من منحرفم یا درست فکر کردم

فک کنم درست فکر میکنیم🤔

🖤 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 🖤باز میشه این در صبح میشه این شب  صبر داشته باش 🖤گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست؟!💙یا حسین ادرکنی   یابالغوث ادرکنی 💙.. با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر خیلی پایین تره    درو که وا کنی💙 خدا 💙پشت دره   چشمامو بستم از کنارش رد شدم   چشماشو بسته تا نبینه بد شدم   هرکاری میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره....     با خوشحالی دیگران خوشحال شو!  نوبت توهم میرسه😘😉     میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش