2777
2789

من فقط میدونم که دارم نفس میکشم بخاطر بچم دارم این زندگیو تحمل میکنم

تو زندگیم هیچ دلخوشی ندارم فقط صبح پامیشم خونه داری و بچه داری 

نه جایی میتونم برم تنها نه باشگاه نه کلاسی هیچی 

تو یه کشور غریب تکو تنها با بچم 

من دیگه از خودم گذشتم نمیدونم دارم کار درستی میکنم یا نه 

از طلاقم میترسم میگم نکنه نتونم سرپا بمونم نکنه بعدا بی پدریو حس کنه من شرمندش بشم که چرا یه زندگی خوب واسش نساختم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه، کار درستی نمی‎کنی. خودت رو قوی کن و راه درست رو برای خودت انتخاب کن که بچه‎ت هم خوشحال باشه. بچه ...

اگه شاغل بودم و خانوادم گیر نمیدادن بهترین زندگیو براش میساختم ولی خانوادمم از این لحاظ بدترن

اگه شاغل بودم و خانوادم گیر نمیدادن بهترین زندگیو براش میساختم ولی خانوادمم از این لحاظ بدترن

دنبال کس دیگه نباش؛ چه خانواده، چه کس دیگه. از این فرصتی که فعلاً داری تحمل می‎کنی استفاده کن برای توانمند کردن خودت و روی پای خودت ایستادن.