2777
2789
عنوان

جنسیت نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 76 پست
برای منم بگید کلا حالت تهوع ندارم ویار هم ترشی و لواشک دوست دارم البته قبلا هم دوست داشتم ولی الان ا ...

اگه 6 هفتت هس هنوز واسه علائم زوده ، باید صبر کنی

روزی آید که دلم هیچ تمنا نکند...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اولین چیزی که دلت خواست و هوس کردی چی بود؟ یادته

من اولین چیزی که هوس کردم خیار شور و زیتون بود..ولی دوسه روز بود دیگه کلا هیچ ویار نداشتم.همه چیزم میخورم.وزنم زیاد شده.یبارم لکه بینی داشتم.نسبت به هیچ غذایی هم حساس نبودم.شور و شیرین جفتشو دوست دارم..برا من حدس میزنید

ثمره ی عشق من و زندگیم توراهه.  💑
من دوتا دختر دارم و صبحا خیلی حالت تهوع داشتم ولی برای این یکی صبحا از هر زمانی سرحالترم بودم

عزیزم به ویار کم یا زیاد نیست هورمون های بدنه که بهم میریزه ولی در کل شوری جات جنین رو پسر میکنه 

من چون خودم اقدامم برای دختر 

با اینکه خیلی به شوری جات علاقه دارم ولی دکترم به شدت مخالفت کرد که مصرف نداشته باشم 

من سر بچه های اولم شوری جات خیلی مصرف داشتم و پسر بودن

خدایا شکرت  که دوباره مامان شدم 😍😍😍😍😍   خدایا خودت مواظب نی نیم باش 😍😍😗😗            الهی به امید خودت 😗 👐 👐
دو روز از تاریخ پریودم گذشت بیبی چک گذاشتم مثبت شد ب مامانم و جاریم گفتم ک چیزی نگذشت خبرش مثل بمب ت ...

عزیزم 😍😍منم الان ۴هفتمه دکتر بهم گفت بتا مجدد بده چهارشنبه موندم بگم نگم شوهرم که میگفت ۴پنج ماهگی 😂😂😂گفتم منتظر جنگ جهانی هستی حتما خودم  میگم قلبش تشکیل شه بعد اخه خواهر شوهرمم انگار حانلست اما همش خونریزی داره مامانش اینا خیلی نگرانن نمیخام استرس منم داشته باشن ولی میترسم ناراحت شن دیر بگم

خانوما وقتی ترشی دوست دارین یعنی دختره  وقتی شیرینی یعنی پسر  اینو تو یه مقاله توی همین ...

همش الکیه به جنسیت ربطی نداره من اولی ازترشی بدم میومد این یکی هم ترشی میخورم هم هوس شیرینی میکنم مخصوصا خامه ای هم عاشق شوری ام ولی هردو دخترن ایناهمش برای سرگرمیه

یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑                                                                          (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁)                                                                                                                                 ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤
عزیزم اولین چیزی که دلت خواست و هوس کردی چی بود؟ یادته

کباب کوبیده😀

عاشق خوشی های ساده که باشی                                                                             زندگی بهت لبخند میزنه😊                    
اره خیلی اذیت میشدم البته الان خوب شدم فقط تا ماه چهارم اوایلش این مشکلو داشتم

باشه خدا رو شکر که خوب شدی 

من سر پسر دومم معده درد شدید داشتم 

یه دفعه می گرفت و درد وحشتناک به حدی که تنگ نفس میشدم ولی هندونه میخوردم زود خوب میشدم

خدایا شکرت  که دوباره مامان شدم 😍😍😍😍😍   خدایا خودت مواظب نی نیم باش 😍😍😗😗            الهی به امید خودت 😗 👐 👐
عزیزم به ویار کم یا زیاد نیست هورمون های بدنه که بهم میریزه ولی در کل شوری جات جنین رو پسر میکنه&nbs ...

درسته چون برای هر فردی مثل هم نمیتونه باشه..

من خودم دوتا دختر بدنیا آوردم مقایسه ک میکنم این یکی کلا از ویار  تا تکوناش گرفته فرق داره با دخترم

البته سونو هم رفتم یه هفته پیش گفت پسره

ولی نمیدونم چرا هنوز مطمئن نشدم.دوست دارم یه سونوی دیگه هم برم

⚘خدایا شکرت❣

بارداری قبلیم در حد مرگ تهوع داشتم و خیلی تنبل شده بودم و همش گرمم بود هرروز سیبیل میزدم بازم درمیومد یدونه مو هم از سرم نیفتاد شوری دوس داشتم پسر بود الان هم تهوع دارم ولی کمتر بازم گرممه ترشی و شوری دوس دارم رویش موهامم زیادتر شده اما موهام یکم میریزه همش مثل کلاغ قالب پنیر تو دستمه جدول چینی میگه دختر ولی واسه جنسیت زوده هفته یازدهم

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
من دوتا دختر دارم و صبحا خیلی حالت تهوع داشتم ولی برای این یکی صبحا از هر زمانی سرحالترم بودم

دقیقا من فقط عصرها شروع میشدتاشب ولی دختره

یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑                                                                          (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁)                                                                                                                                 ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤