2777
2789
عنوان

جنسیت نی نی

597 بازدید | 76 پست

سلام جنسیت نی نی تون چند هفتگی مشخص شد دقیق من هفته 11هستم حدس بزنین جنسیت نینیم چیه😍اوومم ویارم اصلا شدید نیست وقت در حد حالت تهوع اونم اول صبح ک قابل تحمله ترشی دوست دارم و جوش زدم با این ک من اصلا جوش نمیزنم بچه قبلیم دخمله و با عرض معذرت عرقم بوی گند میده یعنی یه ساعت از حمومم بگذره بو گند میگیرم با این ک اصلا عرقم بو نمیداد نمیدونم این ربطی داره یا نه خخخ

عاشق خوشی های ساده که باشی                                                                             زندگی بهت لبخند میزنه😊                    

فک میکنم دختره.

هویجوری حدسی😆😆

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خخخخ منم بوی تنم فرق کرده😅 ۱۲ هفته تو ان تی گفتن درست گفتن، حالت تهوع اصلااا نداشتم ویار نداشتم با قبلم فرق نکردم فقط شبا معدم سنگین میشد همین

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿

سلام منم ۱۷ هفته هست هنوز جنسیتش معلوم نیست ولی میکن صبحا حالت تهوه نداشته باشی و ویار ترش و ترشیجات  پسره

ولی بوی عق نمیدونم😂

ای کاش همه خواسته و ارزو های ادما براورده میشد😔😔

و اینکه خیلی گر میگیرم دوست دارم قالب یخو فرو کنم تو حلقم بلکه جیگرم خنک شه خخخ

عاشق خوشی های ساده که باشی                                                                             زندگی بهت لبخند میزنه😊                    
احساس میکنم دختره 

ميشه براي منم حدس بزني

منم ١٣هفته و ٤روزمه

اوايل لكه بيني داشتم

ويارم كل روز دارم مخصوصا الان بيشتر شده😖

چند وقت از مرغ و گوشت به شدت بيزار بودم حتي بوش و...

هموزم نميتونم بخورم

ترشي دوست دارم ولي بخاطر تهوعم نميتونم بخورم

البته از شبرينيم بدم نمياد

سونو ان تي گفت به پسر شبيهه ولي صد در صد نميگم

ميشه به حرفش اعتماد كنم؟

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن