سلام جنسیت نی نی تون چند هفتگی مشخص شد دقیق من هفته 11هستم حدس بزنین جنسیت نینیم چیه😍اوومم ویارم اصلا شدید نیست وقت در حد حالت تهوع اونم اول صبح ک قابل تحمله ترشی دوست دارم و جوش زدم با این ک من اصلا جوش نمیزنم بچه قبلیم دخمله و با عرض معذرت عرقم بوی گند میده یعنی یه ساعت از حمومم بگذره بو گند میگیرم با این ک اصلا عرقم بو نمیداد نمیدونم این ربطی داره یا نه خخخ
ميشه براي منم حدس بزني منم ١٣هفته و ٤روزمه اوايل لكه بيني داشتم ويارم كل روز دارم مخصوصا الان بيش ...
ان تی اگه بگه پسر،قابل اعتمادتره تا اینکه بگه دختر.
منم ان تی بهم گفت پسر،پسر بود.
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
من هنوز نرفتم ولی صورتم خیلی صاف شده و تهوع ندارم خیلی کم .مدامم گشنم میشه .ولی خوب میل زیاد ندارم.و ...
شبیه پسره. ولی نمیشه خیلی ب علایم اعتماد کرد.
ان تی رفتی؟ اگه نرفتی ۱۲ هفته و چند روز برو که بتونه برات حدس بزنه حداقل.
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))