2777
2789
عنوان

جنسیت نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 76 پست
ميشه براي منم حدس بزني منم ١٣هفته و ٤روزمه اوايل لكه بيني داشتم ويارم كل روز دارم مخصوصا الان بيش ...

عزیزم با این شرایط احساس میکنم پسره 

خدایا شکرت  که دوباره مامان شدم 😍😍😍😍😍   خدایا خودت مواظب نی نیم باش 😍😍😗😗            الهی به امید خودت 😗 👐 👐
ميشه براي منم حدس بزني منم ١٣هفته و ٤روزمه اوايل لكه بيني داشتم ويارم كل روز دارم مخصوصا الان بيش ...

ان تی اگه بگه پسر،قابل اعتمادتره تا اینکه بگه دختر.

منم ان تی بهم گفت پسر،پسر بود.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان تی اگه بگه پسر،قابل اعتمادتره تا اینکه بگه دختر. منم ان تی بهم گفت پسر،پسر بود.

مرسي عزيز دلم❤️

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
ان تی اگه بگه پسر،قابل اعتمادتره تا اینکه بگه دختر. منم ان تی بهم گفت پسر،پسر بود.

من هنوز نرفتم ولی صورتم خیلی صاف شده و تهوع ندارم خیلی کم .مدامم گشنم میشه .ولی خوب میل زیاد ندارم.و تغییری نکردم با قبلم

من هنوز نرفتم ولی صورتم خیلی صاف شده و تهوع ندارم خیلی کم .مدامم گشنم میشه .ولی خوب میل زیاد ندارم.و ...

شبیه پسره. ولی نمیشه خیلی ب علایم اعتماد کرد.

ان تی رفتی؟ اگه نرفتی ۱۲ هفته و چند روز برو که بتونه برات حدس بزنه حداقل.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

احساس میکنم پسر باشه 

توی یه مطلب خوندم ترشی دوست داشتن زن باردار نشون از پسر بودن بچست

تو که رفتی از آن روز به بعد نه کسی می آید و نه حتی نفسی می آید
 شبیه پسره. ولی نمیشه خیلی ب علایم اعتماد کرد. ان تی رفتی؟ اگه نرفتی ۱۲ هفته و چند روز برو که ...

نه نرفتم 12هفته میرم که حدس بزنه.اره خیلی دلم میخاد ولی خوب هر چه خدا بخاد .یه دختر دارم

من چی عزیزم؟ صبحا اصلا تهوع نداشتم فقط معدم بعد از خوردم اذیت میشد و مشکل هضم داشتم ترشیمات و شوریج ...

عزیزم فک کنم مال شما هم پسره

شوری جات مال جنین پسره

خدایا شکرت  که دوباره مامان شدم 😍😍😍😍😍   خدایا خودت مواظب نی نیم باش 😍😍😗😗            الهی به امید خودت 😗 👐 👐
مال شما که باید مشخص باشه .دو باره برو سونو بهت بگه

آخر سری گفت می تونی از تخت بلند شی بعدش گفت پسرم هست

نمیدونم چرا شک دارم درست شنیدهم یانه

و اینکه چرا نپرسیدم تا آخر یچی گفت😐

⚘خدایا شکرت❣