من تاپیک قبلیت رو خوندم و ببخشید این حرف و میزنم کتک خوردی اونم به خاطر یه لاک که حق طبیعت هست که بزنی بعد الان خودتو زدی به مریضی که مثلا شوهرت بترسه شوهرت الان به خاطر بچش میترسه نه شما.
عزیزم باید میرفتی خونه پدرت باید به پات میافتاد باید بفهمه که پشت و پناه داری که دفعه بعد خواست از این کارا کنه یاد پدرت بیافته که دست از پا خطا نکنه
مانده ام در کوچه های بی کسی،سنگ قبرم رو نمیسازد کسی،سوخته ام خاکسترم را باد برد،بهترین یارم مرا از یاد برد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اتفاقا باید جواب میدادی اینجوری شک میکنه.جواب میدادی باناراحتی تمام و بهش میگفتی اتفاقی برای این بیافته دیگه بچه نمیارم😂
گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید