2777
2789

سلام بچه ها کیا تا حالا رفتن کلینیک هلال نور یا هنون هلال احمر تو اهواز برا ناباروری

🌹از فکر مثبت کردن  و نتیجه ندادن خسته شدم انگاری خداباهم قهر کرده دلم نی نی سالم میخاد نمیدونم بگم امید دارم‌یا نامیدم ی حسی میگه امیدی دارم ولی دوباره ی سمت دلم میگه امیدت الکیه به هر حال بازم‌میگم خدایا صلاح منو تو‌بچه دار شدن قرار بده وهکه منتظرانی نی و‌نی و‌تو‌دلشون نی نی سالم  بزار بلند بگو آمین 

عزیزم کلینیک ناباروری چیکارا میکنه؟

مثلا ای یو ای و ای وی اف؟

من اهوازی ام مشکل هم دارم اما هیچی سر در نمیارم

هزینه هاشون چطوره؟

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...

سلام من زیر نظر الهام لک بودم.منکه پیشنهادش نمیکنم...بهترین دکتر اهواز دکتر نرجس دیباوند لک در برابر دیباوند هیچی نیست.‌...۲سال زیرنظر لک بودم باردارشدم و سقط شد ...اما دیباوند فقط با یه ویزیت...بچه دارشدم

تو وصل بودی به بهشت.... ومن وصل شدم به تو👶و بهشت کشیده شد به زیر پاهایم😍دانیالِ مامان...وجودم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من زیر نظر الهام لک بودم.منکه پیشنهادش نمیکنم...بهترین دکتر اهواز دکتر نرجس دیباوند لک در برابر ...

عزیزم مطبش کجاست؟

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
عزیزم مطبش کجاست؟

کیانپارس خیابان پهلوان پیش ازمایشگاه عگاد مستوفی.ی سرچ بزن ادرسش میاد.نوب دهیش هم کسایی ک پرونده ندارن دوماه بعد نوبت میده...سرچ کن خودت

تو وصل بودی به بهشت.... ومن وصل شدم به تو👶و بهشت کشیده شد به زیر پاهایم😍دانیالِ مامان...وجودم.
سلام من زیر نظر الهام لک بودم.منکه پیشنهادش نمیکنم...بهترین دکتر اهواز دکتر نرجس دیباوند لک در برابر ...

برا پریود نشدن راه کاری میده که حل بشه ؟؟ب نظرت در این حد توانمند هست؟

آرامش خودتون رو فدای بی شعوری دیگران نکنید😊
برا پریود نشدن راه کاری میده که حل بشه ؟؟ب نظرت در این حد توانمند هست؟

ب علمش شک ندارم اصلی پولکی نیییییست بااینکه کلی منشی و ماما داره....عالیه واقعا عالی.ازهرنظر من تاییدش میکنم.خیلیارو دیدم اونجا رفتن و راضی بودن.حرف اول و اخرو بت میگه.

عزیزم کلینیک ناباروری چیکارا میکنه؟ مثلا ای یو ای و ای وی اف؟ من اهوازی ام مشکل هم دارم اما هیچی س ...

اره براوای یو ای ای وی اف خودم میرفتم تخهان تازه اینوپیدا کردم  

🌹از فکر مثبت کردن  و نتیجه ندادن خسته شدم انگاری خداباهم قهر کرده دلم نی نی سالم میخاد نمیدونم بگم امید دارم‌یا نامیدم ی حسی میگه امیدی دارم ولی دوباره ی سمت دلم میگه امیدت الکیه به هر حال بازم‌میگم خدایا صلاح منو تو‌بچه دار شدن قرار بده وهکه منتظرانی نی و‌نی و‌تو‌دلشون نی نی سالم  بزار بلند بگو آمین 
کیانپارس خیابان پهلوان پیش ازمایشگاه عگاد مستوفی.ی سرچ بزن ادرسش میاد.نوب دهیش هم کسایی ک پرونده ندا ...

ممنونم عزیزم...اسکرین گرفتم

گروه مامانی اهوازی 

https://chat.whatsapp.com/IaAqgjvcS8rJZXAMIrzSHZ

١۶سالگی عاشق شدم ١٨ سالگی اسمت اومد تو شناسنامم و شدی همه وجودم بعد از ٨ سال زندگی ثمره عشقمون رو تو دلم کاشتی و وجودمو کامل کردی ولی حیف که زود از دستش دادم 😢خدایا شکرت ک هستی 🙏 دوباره بیارش تو دلم 😔 مرسی خدا جون ک بعد دو سال به حرفم گوش کردی و بهترش رو تو دلم کاشتی🙏