2777
2789
عنوان

کسایی که اپیلاسیون کردن به لحظه میاین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1353 بازدید | 50 پست
کی زد؟؟؟ چند روز بعد از اپیلاسیون؟؟؟ باز ریز باشه خوبه... چون به هر حال تور سرم تا یه حدی روشو می ...

واس من جوش هاي ريز زد

اونم چندروز بعدش

حالا بدن ها فرق داره

بعضيا خيلي جوش ميزنن بعضيا هم نه

بستگي به پوستت داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😔😔😔خب مگا مجبور بودی لباسی بخری که پشتت دیده بشه

نه بابا...

بگو تو که میدونستی لختی میخوای بگیری، دوماه زودتر یه تیکه رو مینداختی میدیدی چیزیت میشد یا نه...😂😂😂😂😂😂😂

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.
وای خدا کنه

من حتی بیکینی هم میندازم والا توریمم نمیشه

میشه برای نی نی دار شدن منم ی صلوات بفرستین؟؟؟هر کی فرستاد بگه من براش دوتا بفرستم😘😘😘ساعت زندگیتو روی آدمای بی ارزش کوک نکن...یا عقب میمونی یا خواب میمونی
واس من جوش هاي ريز زد اونم چندروز بعدش حالا بدن ها فرق داره بعضيا خيلي جوش ميزنن بعضيا هم نه بست ...

من خودم کلا تو عمرم ۵ تا جوش شاااااید زده باشم...

میترسم این یه جا از شانس من حساس باشه

من حتی بیکینی هم میندازم والا توریمم نمیشه

خب بیکینی رو آخه کسی نمیمه جوش میزنه...

من خودمم دستامو انداختم نزد...

ولی کلا بازوها و گردن تا کمر رو میگن حساسه و میریزه بیرون.

خب بیکینی رو آخه کسی نمیمه جوش میزنه... من خودمم دستامو انداختم نزد... ولی کلا بازوها و گردن تا کم ...

من تو عروسیم از گردن ب پایین همه جامو انداختم آخ نگفتم.پاها دستا گردن تا کمر بیکینی پاها همه جامو

میشه برای نی نی دار شدن منم ی صلوات بفرستین؟؟؟هر کی فرستاد بگه من براش دوتا بفرستم😘😘😘ساعت زندگیتو روی آدمای بی ارزش کوک نکن...یا عقب میمونی یا خواب میمونی
😂😂😂😂👏اینو خوب اومدی

والا...

یه ماه پیش یادم افتاد، که ترسیدم برم...

چون با اپیلاسیون، یه ماهه اونقدری در نمیاد که بشه اپیلاسیون کرد دوباره...