2777
2789
عنوان

خسته از استرس بارداری

187 بازدید | 34 پست

واقعا خسته شدم

از ساعت 6 صبح منتظرم یه تکون بخوره این فسقلی

صبحانه مربا خوردم

بعدشم سه تا شکلات 

خبری نیست که نیست.....

این استرس شده شروع هر روزم

بیدار میشم تا لگداشو خس نکنم اروم نمیشم...

هی میخوام فکر هم نکنم نمیشه..

جز شکلات چی بخورم که زودتر بیدار شه و آروم شم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تا 30 هفتگی نباید روی تکوناش زوم کنی. چون نینیت هنوز کوچیکه و تو فضای شکمت گم میشه و تنها زمانهایی تکوناش رو حس میکنی که به دیواره رحمت ضربه بزنه. الکی به خودت استرس راه نده . اون حالش کاملا خوبه و داره پشتک میزنه ولی چون کوچیکه شما حس نمیکنی

هربار نگران شدی برو مرکز بهداشت  رایگان واست صدا قلبشو میذاره اروم میشی برمیگردی

منم عین شما بودم   تا دوساعت تکون نمیخورد قلبم میومد تو دهنم    میرفتم بیمارستان ان اس تی میگرفتم و .....  همش طبیعی بود....

دیگه میرم مرکز

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی
عزیزم تا 30 هفتگی نباید روی تکوناش زوم کنی. چون نینیت هنوز کوچیکه و تو فضای شکمت گم میشه و تنها زمان ...

اخه هر روز و مداوم حس میکنم تکوناشو مخصوصا چون استراحت مطلقم همش به پهلوی راستم ضربه میزنه

اونم از اول صبح

ولی امروز بازیش گرفته

منم مثل تو هستم تا حس نکنم اروم و قرار ندارم این بچه هم منو کشت یه روز حرکتش زیاده یه روز نه 

اب یخ بخور اهنگ باز کن با صدای بلند گوشیتو بگیر سمت شکمت 

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
من عصابم خرابه ازدست شوهرم ازدیشب هیچی نخوردم😒😒😒ولی تکون میخوره بازم😔دلم میسوزه براش

اصلا ب خودت ناراحتی راه نده گلم خیلی بده من همین کارهارو کردم ک الا باید نگران باشم ک بچم چیزیش نشه

منم مثل تو هستم تا حس نکنم اروم و قرار ندارم این بچه هم منو کشت یه روز حرکتش زیاده یه روز نه  ...

خیلی حس بدیه 

خدا به حق امام رضا کمکم کنه

دیشب جوری لگد میزد همش،شکمم منقبض میشد

اون وقت الان اصلا نیست...

هربار نگران شدی برو مرکز بهداشت  رایگان واست صدا قلبشو میذاره اروم میشی برمیگردی منم عین شما ب ...

اخه دیروز مرکز بودم سالم بود

بعر چون استراحت مطلقم باید بگم بابام ببره روم نمیشه هر دقیقه طفلک رو بکشونم

خیلی حس بدیه  خدا به حق امام رضا کمکم کنه دیشب جوری لگد میزد همش،شکمم منقبض میشد اون وقت الا ...

بعضی وقتا هم خوابه دیشب شلوغی کرده خسته شده 😀من هروقت تکون نمیخوره به پشت میخوابم طاق باز دستمو میزارم شکمم تکون میخوره روی پوستش میزارم به گرمای دستم زود عکسل العمل نشون میده

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد