2777
2789
عنوان

خانمای خوشگلی ک گونه دارند یا کاری کردن گونه دارشدند

| مشاهده متن کامل بحث + 44093 بازدید | 146 پست
عاشق این مدای من دراوردی ام، گونه همیشه قشنگه

نه  مخصوصا اگه خیلی قلمبه باشه سن رو بالا میبره،من زن داییم گونه داره حسابی برجسته!دارو خورد صورتشو تپل کرد که گونه هاش بره..اینقده نازشد 10سال جوونتر شد

منم لاغرم ولی کلی لپ دارم😐تاحالا به گونه هم فک نکردم 😐یعنی اصن اونغد غم تودلمه اونقد مشکلات دارم ی ...

عزیزدلم منم مشکل زیاد دارم چی میشه کرد منم بچه دار نمیشم ده ساله ازدواج کردم..ولی خب خیلیارو میبینم از اطرافم ک با وجود مشکلات زندگی ولی خیلی ب خودشون میرسن.چقد بوتاکس ژل گونه لب بینی عمل..اونارو ک میبینم هرروز خوشگلتراز دیروز منم خاستم ی پیشرفتی کرده باشم گلم.انشالله شما هم غم از دلت بره و جاشو خوشحالی و شادی بگیره ب یاری خدا ک دلت شادبشه همین روزا

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه   مخصوصا اگه خیلی قلمبه باشه سن رو بالا میبره،من زن داییم گونه داره حسابی برجسته!دارو خورد ...

عه دارو چی خورد نفهمیدی؟؟

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
واقعا انقد یبسه

انقد چیه؟؟چی نوشتی متوجه نشدم

عزیزدلم منم مشکل زیاد دارم چی میشه کرد منم بچه دار نمیشم ده ساله ازدواج کردم..ولی خب خیلیارو میبینم ...

فدات شم عزبزم "انشاللللله به زودی مامان بشی" من عادت ندارم بیام تاپیک خواهر شوهر اینا بزنم خوشم‌ نمیاد ازین کارا"ولی بخدا ۳ تا خواهر شوهر دارم دارم پیرمیشم از دستشون"،همین امشب درحدی عذابم دادن از شدت درد معدم داره میترکه "شوهرم میگفت نه این دس از زندگی من برنمیداره انگار یه قصدی داره الان میرم یه جنگی به پامیکنم ولی نزاشتم:ولی اشتباه کردم خیلی دیگه خودمو کم میگیرم همش میترسم "ولی یه مادرشوهر خیلی مهربون دارم دلم نمیاد برنجه ولی توعذابم

یه بسته(( فلفل هندی قرمز )) بزارین تو جیبتون "هروقت هوس کردید برای کسی ((درد و دل کنید)) یه قاشق غذاخوری بریزین تو حلقتون "  من امتحان کردم عالیه   👌👌
فدات شم عزبزم "انشاللللله به زودی مامان بشی" من عادت ندارم بیام تاپیک خواهر شوهر اینا بزنم خوشم‌ نمی ...

آخی از دست واقعا آدمایی ک باعث عذاب و رنجش کسی بشن واقعا چقد بدجنسن آخه بگو خب عزیزم زندگی داداشته دلت میاد زندگیشو خراب کنی اعصابشو خورد کنی..خدا کاری کنه دست ازین کارشون بردارن..توهم کم محلی کن بهشون..جاییکه اونا هستن نرو اصلا ..اگ روی شوهرت حساب میبرن باس میزاشتی شوهرت بهشون میتوپید شاد ب خود اومدند...بازم خداروشکر مادرشوهرت خوبه..پس اون دخترا ب کی رفتن اینقد بدجنسند 

فدات شم عزبزم "انشاللللله به زودی مامان بشی" من عادت ندارم بیام تاپیک خواهر شوهر اینا بزنم خوشم‌ نمی ...

عزیزم رانیتیدین بخور برا معدت خیلی بده معده عصبی منم جاریم خیلی حساس شد و اصلا شوهرش حرفشو گوش نمیکرد اعصابش خورد میشد میزد ب معدش واقعا توی یکماه اینقد وزن کم کرد اصلا لذا نمیتونس بخوره داغون شد چقد بش گفتم بیخیال باش فقط خودتو داغون میکنی ..توهم سعی کن از کساییکه باعث رنجشت میشن دوری کنی کلا ..بنظرم یجوری زندگی کن شادو خوشحال گلم..خدابزرگه

آخی از دست واقعا آدمایی ک باعث عذاب و رنجش کسی بشن واقعا چقد بدجنسن آخه بگو خب عزیزم زندگی داداشته د ...

من اثلن عادت ندارم جواب حرف بدم "ولی امشب شوهرم نبوداون قصدش جنگ بزرکی بود منم ازهمه چی بی خبر"،همه ی  همسایه ها ازش شاکی هستن "امشب یه توهینای بهم کرد داشتم تو بغض خفه میشودم مث بچه ها فقط نگاش میکردم گفتم خدایا واقعن این بود حقم "باور میکنی پدرشوهرم گفت محمد کجاس گفتم فوتبال گفت انشالله پاش خورد بشه تو این فوتبال  یه سال بیوفته تو زمین "داشتم دق میکردم مادر شوهرم اونم خیلی مهربونه دیگه کاملن متوجه شد چقد دلم شکسته گفت بریم بیرون یه هوا بخور ولی هیجی به روم نیاورد"درحالی که شوهرم بهترین پسر دنیاس تو عمرش صدابلند نکرده ولی باباش روانیه"

یه بسته(( فلفل هندی قرمز )) بزارین تو جیبتون "هروقت هوس کردید برای کسی ((درد و دل کنید)) یه قاشق غذاخوری بریزین تو حلقتون "  من امتحان کردم عالیه   👌👌
عزیزم رانیتیدین بخور برا معدت خیلی بده معده عصبی منم جاریم خیلی حساس شد و اصلا شوهرش حرفشو گوش نمیکر ...

عزیزم اره منم همش وزن کم میکنم لاغر شودم زیاد کلا الان از معده م دود بلند میشه فقط اشکام میاد "شوهرم میکفت تو احتمالا دق کنی

باور میکنی دو سال میزان میومدن خاستگار فقط رد میکردم همین خواهر شوهرم اومد دستمو بوسیدبقران گفت محمد خیلی عاشقته جوابش کنی تا عمرداره اذدواج نمیکنه:،الان امشب گفت اقوام تو نون ندارن بدن دختراشون زود شوهر میدن (من سنم ۱۵ سال بود ولی خاستگار خیلی زیاد داشتم اخرشم همین شوهرم ول کن نبود)الانم میخواد بگه .......  هه ی خدا 

من اثلن عادت ندارم جواب حرف بدم "ولی امشب شوهرم نبوداون قصدش جنگ بزرکی بود منم ازهمه چی بی خبر"،همه ...

پس خواهر شوهرات ب باباشون رفتن...بازم خداروشکر ک شوهرت ب مامانش رفته و مهربونه خدارو صدهزارمرتبه شکر کن گلم ..دوری کن ازشون بنظرم برا احترام ب مادرشوهرتم وقتی برو ک پدرشوهر و خواهرشوهرا نباشند وقتی میبینی اینقد باعث اعصاب خوردیت میشن وقتی حرمتو نگه نمیدارند ارزش ندارند پس ک حتی ب دیدنشون بری گلم..بازم میگم واقعا خوشال شدم ک شوهر خوش اخلاق و گلی داری ..مهم شوهرته وخواهرشوهر و پدرشوهرو حذف کنید از زندگیتون ...ب شوهرت هم یجوری بدون دعوا و بحث بفهمون ک رفتار درستی ندارند..منم والا ده ساله از دستشون ناراحت نشدم هیچوقت تا چندماه پیش نتونستن دیگه چهره واقعیشونه پنهون کنن تا  زهرشونو ریختن بالخره

شما که صورتت تپل هستش ،اون واسه اینکه صورتش تپل بشه وگونه هاش محوبشه داروهایه چاق کننده خورد

مرسی گلم من قبلا صورتم تپل تر بود وبهتربود همه میگن خراب شدی لاغر شده صورتت اونموقعا بهتر بودی..الانم غذا بخورم دیگه صورتم چاق نمیشه فقط میزنه بدنم نمیخام بدنم چاق بشه فقط صورتم یکم توپرتر بشه اگ میدونی بگی ممنون میشم اگه نه هم ک اشکال نداره بازم مرسی گلم