2777
2789
عنوان

خانمای خوشگلی ک گونه دارند یا کاری کردن گونه دارشدند

| مشاهده متن کامل بحث + 44086 بازدید | 146 پست
پس خواهر شوهرات ب باباشون رفتن...بازم خداروشکر ک شوهرت ب مامانش رفته و مهربونه خدارو صدهزارمرتبه شکر ...

قوربونت برم"نه شوهرم اونقد ازشون سیره وقتی نامزد بودیم گفت بریم یه محله دیگه خونه کرایه کنیم منم هبجی نمیدونستم گفتم نه بریم طبقه ی بالای بابات بماند اون بالا چه به سرم اومد😔امشب فقط میگفت گریه نکن بخدا ارزش نداره گفتم باشه فقط به مامانت بکو این مدت کم میایم اونجا بخاطر اینکه خودشم درجریان چقد اذیت میشم "گفت باشخ بخدا بهش میگم ولی خودم جداگانه باپدرم کار دارم گفت اخه من چه بدی درحقش کردم داره دعام میکنه')همه ی اینا بخاطراینه ۷۰ مترزمین خریدیم داریم میسازیم)بشدت زیر قرضیم یه مدته مامانش همش ناراحته (امشب لو دادشوهرم گفت بخاطره اینه مامانم میدونه ما تو عذابیم بابام کلی پول داره کمک نمیکنع)ببخشید خواهر فقط توروخدا واسه م دعا کن دارم کم میارم "منی که همه ارزوشون بود باهاش اذدواج کنم الان بیخودی زلیلم کردن"فقط برام دعا کن توروخدا😖🤚🤚بازم ببخشید

یه بسته(( فلفل هندی قرمز )) بزارین تو جیبتون "هروقت هوس کردید برای کسی ((درد و دل کنید)) یه قاشق غذاخوری بریزین تو حلقتون "  من امتحان کردم عالیه   👌👌
مرسی گلم من قبلا صورتم تپل تر بود وبهتربود همه میگن خراب شدی لاغر شده صورتت اونموقعا بهتر بودی..الان ...

نه والا نمیدونم دقیقا چی خورد فقط میدونم یه چیزی خورد زود تپل شد ولی خب به مرور باز پفش خوابید،من صورتم گرده تپل هم هستش ولی دوس داشتم بیشتر تپل بشه صورتم،هرروز سیب زمینی سرخکرده خوردم رواندامم تاثیرنداشت ولی صورتمو تپلتر کرد،ماسک خیار هم صورتو تپل میکنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باور میکنی دو سال میزان میومدن خاستگار فقط رد میکردم همین خواهر شوهرم اومد دستمو بوسیدبقران گفت محمد ...

وااا چقد بد ذاتن چقد پرو هم هس قشنگ روبروت اینجوری میگف وااای...من اگه اینجور کاری کنند واقعا فقط ب شوهرم میسپارم حقشونو کف دستشون بزاره...ولی اونا روی شوهرم خیلی حساب میبرند طوریکه اصلا نمیتونستن ی ذره گله و شکایت کنند.من اوایل ازدواج پیششون یکسال زندگی کردم..دست ب سیاه و سفید نزدم همش توی اتاق خاب بودم و رمان میخوندم و میومدم پیششون وقتای بیکاریشون تعریف میکردیم ولی هیچوقت نتونستن گله و شکایتی کنن چون خیلی از شوهرم میترسیدند تا چندماه پیش ک اونم پیش جاریم ی حرف زده بود جاریم بهم گف منم ب شوهرم ..و فقط گفتم نمیخام دیگه برم خونشون و رفت وآمد کنم و خلاصه شوهرم دیگه نرفت و و خواهرشوهرم خودش متوجه شده بود چون زنگ زده بود شوهرم گوشیشو جواب نمیداده زنگ زد ب من گفت چتون شده نمیاین خونه ما منم گفتم چیزی نیس و اصلا ب رو خودم نیوردم فقط باید حذف کرد از زندگیت کساییکه باعث عذابند همین

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
نه والا نمیدونم دقیقا چی خورد فقط میدونم یه چیزی خورد زود تپل شد ولی خب به مرور باز پفش خوابید،من صو ...

مرسی ممنون گلم 

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
قوربونت برم"نه شوهرم اونقد ازشون سیره وقتی نامزد بودیم گفت بریم یه محله دیگه خونه کرایه کنیم منم هبج ...

باشه عزیزم اگه قابل باشم پیش خدا از ته دلم دعات میکنم ک خدا ب دلت آرامش بده و انشالله ک مشکلات زندگی ب زودی تموم بشه و دلت همیشه شادو خوشال باشه و در کنار شوهرت خوشبخترین باشی و خواهرشوهر پدرشوهرم ب کار بدشون پی ببرند و ب خود بیان..گلم در کل همیشه فک نکن بقیه خوشبختند و مشکل توی زندگیشون ندارند همه مشکلات دارند و زندگی پراز پستی و بلندی هست باید محکم باشید و با هر مشکلی خودتونو نبازید و ناراحت نکنید ببخشید متنم زیاده میدونم گلم اذیت شدی ببخشید شماهم

وااا چقد بد ذاتن چقد پرو هم هس قشنگ روبروت اینجوری میگف وااای...من اگه اینجور کاری کنند واقعا فقط ب ...

شوهرش همین که من اددواج کردم رفت زندان"اینم طبقه ی پایین ما زندگی میکردن چون شوهرش نبود ازادبود فقط عذاب روحی منو میداد"هیچوقت نتونستم درکش کنم یه بار سلام مامانمو میکرد میومد خونه مون یبار اصلا سلام میکردی جواب نمیداد مامانم بی نهایت ادم صبور و کم حرفیه اونقد خجالت زده میشود براش رفتاراش عجیب بودتو دلم میگفتم(مامان خبرنداری از دل کبابم) اون وایل شوهرم بهش خیلی احترام میزاشتم منم چون خانواده م گفته بودن هرجی گفتن جواب ندا خیلی زشته میگن عروسشون بده منم کم سن بودم مث اربابو برده شوده بودیم "از سنندج رفیقش میومد یه هفته مهمون من میکرد "،منم تازه عروس کم دست شوهرم گیفت فقط صبرکن تموم میشع منم جرعت نداشتم چیزی بگم شروالمو میکشید پایین"بخدا اینای که میگم رمان نیست اینا زخمای منه دارم دیونه میشم "منو شوهرم ۱۳ سال اختلاف سنی داریم ولی بخاطر سن من  هنوز اقدام نکردیم واسه بچه "امشب گفت ۱۹ سالته هم سن تو ۲ تا بجه داره"شوهرم اینو شنید خیلی عصبی شود گفت فک کنم دیگه رابطه ی جنسی ماهم به او ربط داشته باشه

یه بسته(( فلفل هندی قرمز )) بزارین تو جیبتون "هروقت هوس کردید برای کسی ((درد و دل کنید)) یه قاشق غذاخوری بریزین تو حلقتون "  من امتحان کردم عالیه   👌👌
باشه عزیزم اگه قابل باشم پیش خدا از ته دلم دعات میکنم ک خدا ب دلت آرامش بده و انشالله ک مشکلات زندگی ...

خیلی ممنون  عزیز دلم خدا به تو یه بچه سالم بده به روح منم آرامش""ببخشید مزاحم شودم عزیزم "شبتون زیبا

قوربونت برم"نه شوهرم اونقد ازشون سیره وقتی نامزد بودیم گفت بریم یه محله دیگه خونه کرایه کنیم منم هبج ...

گلم منم ازت میخام اگ تونستی برامنم دعا کن ..ی تصادف فوتی ب ناحق افتاده گردن شوهرم توی شهر غریب هم هستیم چون بچه اینجا بود اونطرف ب نفع اون کارشناسی کردند و ما زدیم اعتراض ..ازت خواهش میکنم برا منم دعا کن همین مشکل از زندگیمون رفع بشه..ممنون انشالله تو هم ب مراد دلت برسی همیشه دعات میکنم😘😘

خیلی ممنون  عزیز دلم خدا به تو یه بچه سالم بده به روح منم آرامش""ببخشید مزاحم شودم عزیزم "شبتون ...

شبت بخیر گلم ممنونم عزیزم

گلم منم ازت میخام اگ تونستی برامنم دعا کن ..ی تصادف فوتی ب ناحق افتاده گردن شوهرم توی شهر غریب هم هس ...

قسم خوردم فردا شب از ساعت یک بشینم تا نماز صبح فقط دعا کنم با خدا حرف بزنم "عزیزم حتمن بخدا واسه توهم دعا میکنم انشالله مشکلتون حللل بشه انشالله

شوهرش همین که من اددواج کردم رفت زندان"اینم طبقه ی پایین ما زندگی میکردن چون شوهرش نبود ازادبود فقط ...

وااا چ سلیطه ایه خدا بهت صبر بده یا خدااا... منم18ساله ازدواج کردم تا دوسالبچه نخاستیم  بعدش ی حاملگی خارج از رحم داشتم و بعد دیگه ناقص شدم و تا الان هیچ...انشالله هروقت اقدام کردین همون ماه بارداربشی و هیچوقت طعم  انتظار بچهدار شدنو نکشی

قسم خوردم فردا شب از ساعت یک بشینم تا نماز صبح فقط دعا کنم با خدا حرف بزنم "عزیزم حتمن بخدا واسه توه ...

مرسی گلم واقعا ممنونم ازت