2777
2789
عنوان

خانمای خوشگلی ک گونه دارند یا کاری کردن گونه دارشدند

| مشاهده متن کامل بحث + 44085 بازدید | 146 پست
فقطططط آب و میوه همین و بس

ینی گونه میاره..لپ نمیخاما گونه 

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
چند سی سی باس بزنم بعد تا چند وقت میمونه هزینش چقد میشه

من خودمم تازه میخوام بزنم از دکترم پرسیدم دیروز گفت واسه گونه ۱۷۵۰ میگیرم دیگه نمیدونم چند سی سی و اینا

واسه گره های زندگیم یه صلوات بفرستین لطفا🌸اجرتون با فاطمه زهرا ❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانم گونه خوشگل توپل داشته الانم گونه من محشره تو صورتم و جذاب کرده البته دیگران میگن 😆😆😆😆😆

وااای عزیزم خوش بحالت.خودمم توی آرایشگاه ی دخترخانمو دیدم صورتش هم گرد بود هم گونه داشت..ینی صورتش لاغر استخونی گونه دار نبود خیلی خوشگل بود مدل صورتش 

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
گونه ارثیه ولی به حرکاتی هست سرچ کن میکن تاثیر داره یه خانم میگفت با تمرین کلی گونه دراورده

واقعا خیلی خوبه اگ جواب بده شاید یکسال تمرین..میگن لبو غنچه کنی بعد بخندی ولی خب قیافه مث لولو میشه

خوشبحالت..من خیلی گونه دوس دارم واقعا زیبایی ب چهره میده..من لبامو ک غنچه میکنم گونه میفته صورتم خیل ...

گونه هام واقعا خوبه اما پوستم سبزه اس که دوس ندارم اصلا

خب هر کسی خوب و بد داره باید راصی باشیم به هرچی که خدا راصی بوده و داده

درست با دست بردن میشه تغییرش داد اونم سلیقه ای بعضیها نچرال دوس دارن که الانم خیییلی ند شده بعضیها هم دوس دارن هرروز خودشونو به ی قیافه دربیارن

زندگی زیباست چشمی باز کن  
من خودمم تازه میخوام بزنم از دکترم پرسیدم دیروز گفت واسه گونه ۱۷۵۰ میگیرم دیگه نمیدونم چند سی سی و ا ...

ینی نسبت ب صورتت و گونه داشتنت اینحوری گف شما صورتت اصلا گونه نداره؟

وااای عزیزم خوش بحالت.خودمم توی آرایشگاه ی دخترخانمو دیدم صورتش هم گرد بود هم گونه داشت..ینی صورتش ل ...

خودم بعضی وقتا خسته میشم😣همسرم میگه وقتی میخندی گونه هات قشنگتر میشه.....کاملا جدا میشه انگاری پروتزه☺کاش ب ا س ن م اینجوری بود😅😅😅😅

گونه هام واقعا خوبه اما پوستم سبزه اس که دوس ندارم اصلا خب هر کسی خوب و بد داره باید راصی باشیم به ...

من نچرال نچرالم ولی خودم دوس دارم گونه دار بشم چون چهرمو بهتر میکنه الان عکس میزارم ببینید چجوریه لپم

همسرم به من همیشه میگه اول تو گونه بودی بعد دست وپا دراوردی

مهم نیست مارچندبار پوست میندازه ؛مهم اینه از اول تا آخر همون ماره؛کسی که بدی کردن تو ذاتشه و یه بار بهت بدی کرد شک نکن بازم میکنه...
خودم بعضی وقتا خسته میشم😣همسرم میگه وقتی میخندی گونه هات قشنگتر میشه.....کاملا جدا میشه انگاری پروت ...

خوشا بحالت خاهررر.منم شوهرم عاشفق گونه هس و چند جا خانمی ک گونه داشته بش اشاره کرده و ب روی من آورده ک گونه داره

خودم بعضی وقتا خسته میشم😣همسرم میگه وقتی میخندی گونه هات قشنگتر میشه.....کاملا جدا میشه انگاری پروت ...

واقعا ب. ا س ن منم بزرگ نی