2777
2789
عنوان

دلم گرفته شما هم مثل من هستید؟

210 بازدید | 26 پست

نمی‌دونم چرا دل دماغ هیچ کاری ندارم چهار پنج سال اینجوری شدم دنبال هر کاری میرم یا نمیشه ی نصف راه ولش میکنم همش هم جواب منفی می‌شنوم هی به خودم انرژی مثبت میدم اما باز سنگ میفته جلو پام  همش تو ذهنم میگه این الان جوابش مثبت یا کارم امروز اکی میشه اما دهی خیال باطل (منظور سر کار رفتن نیست امور جاری زندگی )ی سریا میگن تو چشمین ی سریا میگن دعا کردن درحقتون نمی‌دونم چرا اینجوریم دعا و ذکر میخونم قران میخونم یکی بهم می‌گفت اگه وسط قران موندم خمیازه می‌کشی با موکل ازت دعا کردن همش از خدا کمک می‌خوام این حال الان خوب کنه اما نمیشه نمی‌دونم دیگه باید چیکار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دلگیرم از دست شوهریکه نمیخوادم ولی بخاطر بچه بامن میگذرونه دلگیرم چون نخواستنشو بهم پیش همه یاتو خونه نشون میده علنااا 

دلگیرم چون حمایت عاطفیم که نمیکنه حمایت مالی هم نمیشم 

دلگیرم چون هیچوقت هیچجا با من جایی کهدعوت میشیمو نمیاد 

دلگیرم چون شوهرم هیچوقت احتراممو نگه نمیداره 

دلگیرم چون چندینو چند ساله که اینجوریه ومن موقعیت طلاقو بخاطر پدرومادرم ندارم 

سخته دارم عذاب میکشم که یذره دلخوشی یا هم صحبتی تو زندگیم ندارم 

حالااا ببین حال من بدتره یا حال خودت

من یه زنه بی پناهم وموندم خودمو خودم 😓😓😞😖

وخدا ودعای پدرو مادر برایم کافیست .  
منم دلگیرم از دست شوهریکه نمیخوادم ولی بخاطر بچه بامن میگذرونه دلگیرم چون نخواستنشو بهم پیش همه یاتو ...

عزیزم😢چرا خودتو نجات نمیدی

هرکی امضامو دید یه صلوات واسه ارزوم بفرسته..😍الهی عاقبت به خیر شین
منم دلگیرم از دست شوهریکه نمیخوادم ولی بخاطر بچه بامن میگذرونه دلگیرم چون نخواستنشو بهم پیش همه یاتو ...

حال هرکسی بسته به موقعیت خودشه  من خودم با کسی مقایسه نکردم شوهر منم خیلی اخلاقاش اینجوری بود اما من قلقشو به دست اوردم الان رو حرف من حرف نمیزنه باید ببینی مشکلش چیه عزیزم من اگه شوهرم با من جای میومدن لباس کهنه رنگ رو رفته می پوشید تا ابروم ببر اما مشکل زندگیم جستم حلش کردم  الان هم پی این حالم ببینم چرا اینجوریم 

بخاطر پدرومادرم اخه اونا میگن بساز باهاش الان همه ناراضین فقطط تو نیستی ولی من دارم جززز میزنم از شا ...

خب اینکه همه ناراضین معنیش این نیس که تو این شرایطن...یه سری مشکلات واسه همه هست...اگه واقعا مشکلت حل شدنی نیست به فکر خودت باش..بچتم خدایی داره

حال هرکسی بسته به موقعیت خودشه  من خودم با کسی مقایسه نکردم شوهر منم خیلی اخلاقاش اینجوری بود ا ...

مشکلش اینه که تو سن کم بخاطر اجبار پدرش ازدواج کرد والان تاوان زود ازدواج کردنشو من دارم میدم چون جوونی نکرده چون خودش انتخاب نکرده انگار من اومدم قسمشون دادم که مثلاا توروخدا بیامنو بگیر والااا که اینجوری میکنه

حال هرکسی بسته به موقعیت خودشه  من خودم با کسی مقایسه نکردم شوهر منم خیلی اخلاقاش اینجوری بود ا ...

خودت به دعا اعتقاد داری؟؟

خب اینکه همه ناراضین معنیش این نیس که تو این شرایطن...یه سری مشکلات واسه همه هست...اگه واقعا مشکلت ح ...

دخترم میفته دست نامادری یااینکه دست مادرشوهر عوضیم باز الان دخترم پیشمه چون بعد طلاق پدرم بهیچوجه نمیذاره دخترمو نگهدارم 

برام دعا کن که مهر من بیفته تو دل شوهرم 

دخترم میفته دست نامادری یااینکه دست مادرشوهر عوضیم باز الان دخترم پیشمه چون بعد طلاق پدرم بهیچوجه نم ...

اخی عزیزم میفهمم چی میگی..ایشالا که مشکلت حل شه گلم.حداقل حالا که انقد به فکر بچتی زندگیت از هم نپاشه..ولی عزیزم باز شماهم قلق شوهرتو پیدا کن..شاید خیلی رفتی سمتش دلشو زدی..یه مدت سرگرم زندگی و دخترت باش فقط

مشکلش اینه که تو سن کم بخاطر اجبار پدرش ازدواج کرد والان تاوان زود ازدواج کردنشو من دارم میدم چون جو ...

گلم خیلی دوست دارم بهت راه حل بدم اما میترسم برات کار ساز نباشه ی کتاب زنان زیرک بخون ی کانال هم هست خانما تجربی واقعی خودشون میگن اونجا قرار میگیره از اینا استفاده کن ام ستاره به کارت بیاد#منم_همدردم
#شکست_عشقی_اعضا💔
🍃🍃🍃🎈🍃🍃🍃
سلام گلم بازم من میخواستم بگم منم همدردم اره گلم منم نظرم همینه عشق یه زخمیه که تا ابد جاش رودلت میمونه جاش میسوزه😔😔حتی اگه خوشبخت ترین ادم روزمین باشی هم همه چیز داشته باشی اخرشم یادت نمیره امیدوارم خوشبخت بشی ویادت بره 💋💋
💖🅾💖
@ideahaye_banoo