2777
2789
عنوان

کسانی که بچه هاشون چسبندگی ختنه دارن بیاید ی خبر خوب دارم.

| مشاهده متن کامل بحث + 2995 بازدید | 76 پست
ببین عزیزم ببرش پیش این دکتر تا ببینش خیلی کارش خوبه و با حوصله حتما ببرش شک نکن

عزیزم دکتر گفت جدا کردن چسبندگی کاری نداره مهم اینه که بد فرم شده و این پوستها خوب برداشته نشده .باید جراحی بشه تا پوستهای دورشو کاملا برداره .اما خب ما میخواستیم یه دکتر دیگه هم حتما نشون بدیم .میشه آدرس مطبشو بدی ؟

آنچه تورا خوش تر است راه به آنم بده  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر منم همین مشکل رو داره  فوق تخصص جراحی اطفال گفت باید دوباره جراحی بشه  .سه سال  و ...

کلا با پماد زدن و جدا کردنش نیم ساعت طول کشید پماد که زد بیست دقیقه صبر کردیم تا بی حس شد  یک دقیقه ای هم جداش کرد بدون درد و خونریزی ولی پسرم چون کوچوله ترسید همین

کلا با پماد زدن و جدا کردنش نیم ساعت طول کشید پماد که زد بیست دقیقه صبر کردیم تا بی حس شد  یک د ...

آخی عزیزم  خدا حفظش کنه 

طفلکی ها خیلی اذیت میشند  

من اگه به عقب برگردم حتما سنتی ختنه میکنم پسرمو .حلقه خوب نیست .

آنچه تورا خوش تر است راه به آنم بده  
عزیزم دکتر گفت جدا کردن چسبندگی کاری نداره مهم اینه که بد فرم شده و این پوستها خوب برداشته نشده .بای ...

اسمشو تو تینترنت بزن میاره دکتر نعمت الله عطایی ی مطبش تو آزادیه یکیش تو سعادت آباد

ما تهرانیم  داخل رفتگیش اشکال نداره مال پسر منم داخل میرفت ولی الانی کم اومده بیرون

نمیدونم چیشو میگی نگران شدم.وقتی دورشو فشارمیدم میاد بیرون ولی بهش نچسبیده

خدایا مرسی که عشقهاموآفریدی😍😍😍😍😍😍😙😙😙😙😙😙😙شکر برای نعمت هایت 🙏.
[QUOTE=97265123]نمیدونم چیشو میگی نگران شدم.وقتی دورشو فشارمیدم میاد بیرون ولی  ببین اون خطی ک ...

اهان یعنی گلاهکش معلوم باشه اره معلومه.

خدایا مرسی که عشقهاموآفریدی😍😍😍😍😍😍😙😙😙😙😙😙😙شکر برای نعمت هایت 🙏.