2777
2789
عنوان

کسانی که بچه هاشون چسبندگی ختنه دارن بیاید ی خبر خوب دارم.

| مشاهده متن کامل بحث + 2995 بازدید | 76 پست

ببینید دوستان اون محلی که حلقه میندازن رو بعد از افتادن حلقه هر وقت که پوشک بچه رو عوض میکنه باید با پماد آ چشمی چرب کنی من نمیدونست و باعث شده بود پوست پایینش رو جای حلقه رو بگیده و اون کلاهک نوکش مخفی بشه که بهش چسبندگی میگن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سال ۹۵ در یک سمینار پزشکان،،یک پزشک بهم پیشنهاد داد،،دکتر علی اصغر متقی انجام میدادن بدون چاقو،بدون ...

دودله شیک؟

خوشبحال عروست خخخخخ

عجب مادرشوهر بفکری داشته

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم
خدا رو شکر مشکلتون حل شد .یکم توضیح میدین راجع به چسبندگی .؟چون تازه پسرم رو ختنه کردم 

حتما هر وقت پوشکشو باز کردی پوست دورشو بده عقب و چربش کن تا زمانی که از پوشک بگیریش این کارو کن

فکر کن سال ۹۵,,,من انجام دادم،،خدا شاهده عالی بود،،هزینه اشم کمتر از ختنه های دیگه،،

خیلی هم عالی من که پسرم خیلی اذیت شد چون مجرای ادرارش تنگ بود و نیم ساعت یا بیشتر دکتر داشت ختنه میکرد صداش گرفت انقدر گریه کرد

پسر منم همین مشکل رو داره  فوق تخصص جراحی اطفال گفت باید دوباره جراحی بشه  .سه سال  و 8 ماهشه .وقتی 48 روزه بود ختنه اش کردیم .من همیشه چرب میکردم اون قسمت رو اما بازم چسبندگی پیدا کرد .

آنچه تورا خوش تر است راه به آنم بده  
پسر منم همین مشکل رو داره  فوق تخصص جراحی اطفال گفت باید دوباره جراحی بشه  .سه سال  و ...

ببین عزیزم ببرش پیش این دکتر تا ببینش خیلی کارش خوبه و با حوصله حتما ببرش شک نکن

اره عزیزم راحت باش. البته کسی بهش عمل نمیکنه هنوزم منو ریپلای میکنن همون حرفایی که تو امضام هست رو ...

ممنون عزیزم

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔

پسره منم یکم داخل میره ماله پسرشماهم اینجوریه؟؟؟الان 9ماهشه وقتی میخواد جیش کنه میاد بیرون کلاهکش.نمیدونم چرا.منم چربش میکردم دیگه نکردم ولی هرموقع میخوام بشورمش یا پوشکشو عوض میکنم بادستم گوشتشو حل میدم میاد بیرو کلاهکش.

خدایا مرسی که عشقهاموآفریدی😍😍😍😍😍😍😙😙😙😙😙😙😙شکر برای نعمت هایت 🙏.