2777
2789
عنوان

کسانی که بچه هاشون چسبندگی ختنه دارن بیاید ی خبر خوب دارم.

| مشاهده متن کامل بحث + 2995 بازدید | 76 پست
عزیز یه سوال خارج از بحث داشتم میشه بفرمایید چطور آلارم نی نی سایت رو تو پیجم فعال کنم که اگر پیامی ...

توی داشبورد یا پروفایل برو نوشته تنظیمات،،اما مال منهم صدا نداره من از بالا ی صفحه متوجه میشم که اعلان دارم و یا پیغام خصوصی ،،مربع قرمز نشون میده همراه با عدد مثلا ۲,,۵ زنگوله قرمز،،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی داشبورد یا پروفایل برو نوشته تنظیمات،،اما مال منهم صدا نداره من از بالا ی صفحه متوجه میشم که اعل ...

ممنونم .بله این هست ولی اگر آلارم داشت خوب بوو مرسی از پاسختون

خواهش میکنم عزیزم

سلام عزیزم ببخشید انقد راجع به چسبندگی خوندم میترسم،میدونم قبل تر توضیح دادید چطوریه ولی کامل متوجه نشدم واسه پسرم میره داخل وقتی اون پوستو عقب بکشم و کلاهک کامل مشخص بش یعنی مشکلی نیست؟

کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!
بله عزیزم خداروشکر مشکلی نداره

خداروشکر

میگم دکتر با دستش پوست رو عقب کشید یا با وسیله ای چیزی؟پسر من ۱۵ ماهشه دکتر گفته اینکارو انجام بدیم.اتفاقا دکتر عطایی از نوزادی دکترشه

خداروشکر میگم دکتر با دستش پوست رو عقب کشید یا با وسیله ای چیزی؟پسر من ۱۵ ماهشه دکتر گفته اینکارو ا ...

اول ی پماد بی حسی زد بهش بعد از اینکه بی حس شد با دست یک دقیقه ای کشیدش عقب

اصلا ناراحت نباش من چقد حرص خوردم برا این مشکل پسرم ولی هیچ کاری نداشت

اول ی پماد بی حسی زد بهش بعد از اینکه بی حس شد با دست یک دقیقه ای کشیدش عقب اصلا ناراحت نباش من چقد ...

خب وقتی محکم میکشه عقب بعدش ملتهب میشه ممکنه خونم بیاد.اخه من میکشم عقب یه کوچولو ببینم چه جوریه میبینم سریع موییرگاش ملتهب میشه و قرمز

باز بکشه عقب خب دوباره بعد چند روز جوش میخوره دیگه.موندم به خدا خیلی دو دلم.قبلا سر التش میرفت تو ولی چند ماه بعد خوب شد سر التش بیرونه کلا.ولی دکتر عطائی دید گفت یکم چسبندگی داره بعدا ممکنه عفونت کنه

خب وقتی محکم میکشه عقب بعدش ملتهب میشه ممکنه خونم بیاد.اخه من میکشم عقب یه کوچولو ببینم چه جوریه میب ...

نه اونطوری که دکتر میکشه با جوری که ما میکشیم کلی فرق میکنه خون نمیاد جاش ی کم قرمز میشه که پماد میده میزنی و باید چربش کنی تا موقعی که پوشکش میکنی بعد از اون دیگه لازم نیست چربش کنی 

برو زودتر خیال خودتو راحت کن چیزی نیست ی کوچولو گریه میکنه در حد یکی دو دقیقه خوراکی براش بخر که ساکت بشه

نه اونطوری که دکتر میکشه با جوری که ما میکشیم کلی فرق میکنه خون نمیاد جاش ی کم قرمز میشه که پماد مید ...

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی جواب دادی.خدا پسرتو واست حفظ کنه واسه پسر منم دعا کن