2777
2789

من چند شب پیش تایپیک زدم و نگران پسرم بودم که بیست روزگی ختنه کرده بودیم والان دو سا و دو ماهشه و چسبندگی شدید داشت توی یکی از تایپیکای قدیم اسم دکتر نعمت الله عطایی رو دیدم و امروز پسرمو بردم پیشش وبا بیحسی که با یک پماد بود چسبندگیشو باز کرد و با قیمت مناسب ویزیتش 39 تومن و صد تومن هم برای چسبندگیش گرفت خدا خیرش بده چقد نگران بودم چقد دعا کردم براش بعد از بی حس شدن کارش یک دقیقه طول کشید .چه دکتر با انصاف و با حوصله ای .

گفتم اطلاع بدم شاید کسی مشکل منو داشته باشه استفاده کنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلیپس یا کیریپس؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
میشه یکم دربارش توضیح بدید 

میشه امضاتو کپی کنم؟

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔

اگر با یه لوله به شکل دماسنج کرده داخل مجراش. این باز شدگیه موقته. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
میشه یکم دربارش توضیح بدید 

سال ۹۵ در یک سمینار پزشکان،،یک پزشک بهم پیشنهاد داد،،دکتر علی اصغر متقی انجام میدادن بدون چاقو،بدون بی حسی،،پسرمو دادم پسرمو بدون درد تحویل گرفتم در ۲۵ روزگیش،،بزن نت کامل میاره،،خدا خیرش بده،،الانم خیلی شیک و صاف در برابر ختنه ها هست بین دوستانی که دیدم

من یه خبر خوب تر دارم،،به جای ختنه سنتی و حلقوی،و لیزر،ختنه به اسم کیریپس نقره ای انجام بدید من ۳ سا ...

چ جالب من که ختنه حلقه انجام دادم و اولین باره اسم این روش رو میشنوم