2777
2789

من داره کاربری دیگه اینجاعصوم بااون کاربریم راجع به بارداریم وایناصحبت میکنم دلم نمیخواست بااون کاربری این ح رفاروبزنم دلم گرفته بابام به مامانم خیانت میکنه حتی پنهونم نمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر واژه غریبیست ....😢😢😢چطور تحمل میکنه اخه....

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

مامانم رفته بود روستای پدریش امروزبرگشتن تهران منم اومدم خونشون بهم گفت آخه توسطله آشغال حموم دستمال هست من ننداختم نکنه بابات زن آوورده  منم رفتم نگاه کردم دستمالاروزدم کنار کاند وم پیداکردم که مامانم میگه من استفاده نکردم😢😢

مادر واژه غریبیست ....😢😢😢چطور تحمل میکنه اخه....

به خاطره داداشام بابام خجالتم نمیکشه میگه کاره داداشمه داداش بیچارم حتی دوس دخترم نداره چه برسه کسیوبیاره خونه😢

به خاطره داداشام بابام خجالتم نمیکشه میگه کاره داداشمه داداش بیچارم حتی دوس دخترم نداره چه برسه کسیو ...

خدا هدایتش کنه به حق امام زمان.....

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

داداشت میدونه بابات خیانت میکنه و ساکته؟؟ عجیبه !

لطفآ ۴تا صلوات بدین به این نیت....    ۳تا واسه بارداری ۳تا از دوستهای نی نی سایتیم   /    یکی واسه زنِ پسرعمویِ شوهرم که چند روز پیش توی چهارماهگی سقط کرد😔😔