2777
2789
عنوان

خوشگلا شما هم تو بارداری...

280 بازدید | 27 پست

افسرده و عصبی شدین یا نه؟ من به نظرم خیلی اوضام خرابه،کافیه یکی بگه بابا چشمت ابروعه...گریه و شیون و فلان...هنش از رفتار بقیه سوء برداشت دارم حتی نزدیکترین هام دیگه قون شوهر بماند ..حوصله هیچ کاریو ندارم...سر بارداری اولم اینطور نبودم نمی دونم چرا این جوری شدم...کلافه ام همش می گم نکنه این حالت بمونه روم... شمایی که بودید این طوری خوب شدید بعدش...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تو بارداریم خیلی مهربون شده بودم عاشق شوهرم بودم ولی بعد زایمان تا الان که بچم ۸ماهشه همش عصبانیم دنبال دعوا میگردم ب شوهرم تیکه میندازم ....این حالتامو دوس ندارم ....دارم رو خودم کار میکنم ک بهتر شم.

کسی چه میداند.... شاید یاسین قلب قرآن همان یاحسین است اما بی سر....                            

من خیلی افسرده یا ناراحت نیستم 

ولی از حرفای شوهرم و خانواده خودم چیز بدی بهم نگنم باز گریم میگیره 

دست خودمم نیست

امروز یهو تو ماشین زدم زیر گریه شوهرم تعحب کردگفت من چیزی گفتم اخه  گفتم فقط یهو دلم برای بابا تنگ شده که چقدر زحمت میکشه و موهاش سفید شدن 

شوهر من اون لحظه این جوری بود 😐😐😐😶😶

من تو بارداریم خیلی مهربون شده بودم عاشق شوهرم بودم ولی بعد زایمان تا الان که بچم ۸ماهشه همش عصبانیم ...

ماه های اول بعد تولد خیلی مادر خستگی و زحمت داره ماله اونه یه ذره نی نی بزرگتر بشه بهتر میشی ان شاءالله نگران نباش

من تو بارداریم خیلی مهربون شده بودم عاشق شوهرم بودم ولی بعد زایمان تا الان که بچم ۸ماهشه همش عصبانیم ...

منم تو بچه اولم اینطوری شده بودم

بعد از 7ماه اروم اروم خوب شدم ولی مثل قبل رابطم با شوهرم نشد، یکم حسم نسبت بهش کم شد

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم