2777
2789
عنوان

خوشگلا شما هم تو بارداری...

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 27 پست
ماه های اول بعد تولد خیلی مادر خستگی و زحمت داره ماله اونه یه ذره نی نی بزرگتر بشه بهتر میشی ان شاءا ...

انشالله.... بخدا سر چیزای الکی ب شوهر بیچارم گیر میدم تهش دعوامون در میاد اخرشم تا گریه نکنم اروم نمیشم

کسی چه میداند.... شاید یاسین قلب قرآن همان یاحسین است اما بی سر....                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همش اشکم دم مشکمه نمی دونم چرا خسته شدم شاد نیستم اصلا می گ نکنه رو بچه اثر بد بزاره

نه تو بارداری اینطوریه به خاطر هورمونهاست من بعدش خوب شدم البته فکر نکن تا زا کردی خوب میشی یکم طول میکشه 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
آخی آره می فهمم منم انگار رو غصه تنظیمم کردن

برو چند تا برنامه دانلود کن برای قصه گفتن و ترانه کودکانه

در روز ۳  یا ۴ بار بذار با اهنگ بخون 

تاثیر میذاره 

سعی کن هرروز دوش بگیری سرحال میشی 

زیاد تنها نمون و  نشو باردار تنبل 

ی خانم باردار سرحال 

ببین من امشب دیر خوابیدم ولی بقیه شبا ساعت ۱۱ خوابم 

دیر نخواب ضرر داره و حتی رو فردا صبحت تاثیر داره 

نه تو بارداری اینطوریه به خاطر هورمونهاست من بعدش خوب شدم البته فکر نکن تا زا کردی خوب میشی یکم طول ...

خیلی بد شدم حوصله فامیل شوهرمو اصلا ندارم نمی رم نمیام باهاشون تلفنم نمی زنم اصلا چرا همشمی گم چرا این جوری شدم البته ویار سختی هم داشتم اونا می ذارن به حساب این حالتم اما الان ویارم کم شده بازم اونطوری ام

برو چند تا برنامه دانلود کن برای قصه گفتن و ترانه کودکانه در روز ۳  یا ۴ بار بذار با اهنگ بخون ...

من استراحت بودم  یکی دوماه به خاطر جفت پایین و خونریزی و اینا اون هم ترس انداخته به جونم واسه فعالیت و بیرون رفتم هم تنبل شدم دیگه؛اما می فهمم روحی خرابم،حتی حوصله دخترمم ندارم امروز که براش کتاب می خوندم انگار داشتن خفه ام می کردن 

منم...سر اولی اصلا عصبی و بی حوصله نبودم سر این حوصله بچه اولمم ندارم همش مسگم زودتر ۹ماه تموم شه را ...

منم این طوری ام تازه هی سر بچه ام طفلی داد می زنم وقتی حرفمو گوش نمی ده. البته اقتضای سنشه لجبازی و گوش ندادن اما من زودرنج و بی حوصله ام

بعد زایمان خوب شدی مثل قبلِ خودت؟

قبلشم عصبی و افسرده بودم😃😂 بعداز زایمانم به عشق پسرم خیلی خوب شدم.. ولی خب با این همه سختی که تحمل میکنم دیگه بی حس و حال شدم... خسته و پیر..

🖤