2777
2789
عنوان

همسرانه؛ ۶ساعت وقت دارم . راهنمایی میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 65 پست
کارم بده؟ حالا واقعا فردا بهش غذا ندم؟یا بازم براش بذارم؟ 

جدی داری میگی این حرف رو؟ ینی شوهرت میره تو خیابون ...دو میزنه بعد توقع داری ظرفشو بشوره چون نمیشوره بهش غذایی ک از درامد خودش درست میشه رو میخوای ندی؟؟

خب ی نامه عشقولانه بنویس بذار لای نایلون تو ظرف غذاش خودش میشوره میاره 

لطفا اگه مخاطبم شما نیستید ریپلای نکنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب باهاش صحبت کن یه اب الکی بگیره روش که بو نکنه بگو تابستونه و گرمه و از این حرفا

بخدا گفتم، وقتی هم تمیز میاره ظرفشو انقدر قربون صدقه اش میرم که نگو. حالا کاری که میخوام بکنم بده؟

جدی داری میگی این حرف رو؟ ینی شوهرت میره تو خیابون ...دو میزنه بعد توقع داری ظرفشو بشوره چون نمیشوره ...

اره واقعا جدی گفتم، دیگه خسته شدم. پشت میز نشستن، کوه که نمیکنه

جدی داری میگی این حرف رو؟ ینی شوهرت میره تو خیابون ...دو میزنه بعد توقع داری ظرفشو بشوره چون نمیشوره ...

حالا توی یه ظرف دیگه غذا ریختم یایم کردم،نمیدونم صبح بیدار بشم بذارم تو کیفش یا نه؟

اره واقعا جدی گفتم، دیگه خسته شدم. پشت میز نشستن، کوه که نمیکنه

والا ی روز نره سر کار ببینیم بازم این حرفو تکرار میکنین؟

امشبم ک خوب تیکه پارش کردی فردا میشوره حرص نخور

من رفتم ریپلایم نکنین  

لطفا اگه مخاطبم شما نیستید ریپلای نکنید.
روشت چیه؟ 

امشب شامشو که خورد گفت فردا غذا برام گذاشتی؟

منم گفتم نه، تو که برای من انقدر احترام قائل نیستی ظرف کپک زده و کثیف و بوی گند رو میاری منم شرمنده غذایی ندارم

امشب شامشو که خورد گفت فردا غذا برام گذاشتی؟ منم گفتم نه، تو که برای من انقدر احترام قائل نیس ...

نه اینجوری نکن.. اونم لج میکنه یه کار بدتر انجام میده.

بنظرم ایندفعه یه نایلون کوچیک تنقلات کنار غذاش بذار تا غافلگیر بشه، بعد بگو اگر ظرفتو بشوری این تنقلات رو همیشه میذارم و اگر نشوری هیچی.

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...
والا ی روز نره سر کار ببینیم بازم این حرفو تکرار میکنین؟ امشبم ک خوب تیکه پارش کردی فردا میشوره حرص ...

نه بابا تیکه اره کجا بود، اتفاقا انقدرم مهربون بودم که نگو. خیلی هم با ارامش بهش گفتم

نه اینجوری نکن.. اونم لج میکنه یه کار بدتر انجام میده. بنظرم ایندفعه یه نایلون کوچیک تنقلات کنار غذ ...

غیر غذا که هیچی نمیبره، یعنی خودش قبول نمیکنه

اما لج کردن و این بحثا رو نمیدونم🤔

غذا که قایم کردم، پس رو حرفم واینستم؟ اخه موقعی که بهش گفتم غذا نذاشتم برات، گفت میدونم تو دلت نمیاد برام میذاری،اینجوری پررو نمیشه؟