2777
2789
عنوان

همسرانه؛ ۶ساعت وقت دارم . راهنمایی میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 65 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به خدا اشوب میشم. از ساعت ۱ تا ۹_۱۰شب کا بیاد در ظرف بسته نمیدونی چه چیز بدیه، بعضی غذا ها که وحشتنا ...

خوب باهاش صحبت کن یه اب الکی بگیره روش که بو نکنه بگو تابستونه و گرمه و از این حرفا

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود

خانوما بهش گفتم، درجریانه اما هر بار یه بهونه میاره. حتی بهش یاداوری ام کردم که عزیرم ظرفتو اب بزن بیار

یه دوره بهونه اسکاج داشت اون مشکلو براش رفع کردم اما بازم فایده نداره

تا حالا اشغال و استخون مرغی که ۷_۸ساعت بمونه تو ظرف در بسته و بعد بیاره و درش باز بشه ندیدی دوست عزی ...

شوهر منم گاهی غذا میبره محل کار، بعضی وقتا نمیرسید که بشوره بوی بد میگرفت، بهشم میگفتم حداقل آب بزن، یه مدت چیزی نگفتم و شستم خیلی وقته تمیز و شسته میاره

خدای مهربونم شکرت

حالا راهنمایی که خواستم اینه، اندفعه گفتگ یه روش جدید به کار بگیرم. امشب شامشو که خورد گفت فردا غذا برام گذاشتی؟

منم گفتم نه، تو که برای من انقدر احترام قائل نیستی ظرف کپک زده و کثیف و بوی گند رو میاری منم شرمنده غذایی ندارم

تا حالا اشغال و استخون مرغی که ۷_۸ساعت بمونه تو ظرف در بسته و بعد بیاره و درش باز بشه ندیدی دوست عزی ...

چرا دیدم

خیلی هم دیدم

ظرف بابام ک همیشه ناهار میبره

خب از صب تا شب میره سر کار زحمت میکشه تو گرما من جورابای بابامم با عشق میبرم میشورم

لطفا اگه مخاطبم شما نیستید ریپلای نکنید.
شاید کسی گفته خجالت میکشه بسوزه یا سرش شلوغه !بگو اگه نمیشوری بیا خونه بشور توجیحش کن بوکپک میده&nbs ...

دقیقا امشب بهش گفتم من به اون ظرف دست نمیزنم، یا خودت بشور یا میندازم بره، که رفت شست