2777
2789
عنوان

پوست

94 بازدید | 8 پست

سلام خانما من خیلی کم جوش میزنم اما هرجای صورت یا بدنم جوش بززنم جاش میمونه . روی دست راستمم لک افتاده . قبلا اینطور نبودم 

کسی مث من بوده ؟

علتش چیه؟ توروخدا اگه اطلاعات درست دارین بگین ممنون میشم خیلی نگرانم

بهتره دکتر پوست بری و اگر مشکلی نبود لایه برداری کنی  

وقتی برای اون چیزی که میخای نمی جنگی    برای اون چیزی هم که از دست دادی گریه نکن.وقتی در سکوت زندگیتو میسازی،نمیدونن به چی حمله کنند.هر چقدر هم به خودت برسی،باز به من نمیرسی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بهتره دکتر پوست بری و اگر مشکلی نبود لایه برداری کنی    

پوستم‌ خیلی خوبه نیاز نیست فقط میترسم همینجور ادامه پیدا کنه و بد بشه . دکتر پوست که گند میزنه به پوست ادم دختر فامیلمون رفت بنده خدا پوستش از بین رفت اینقد بهش لایه بردار دادن 

من میگم شاید مشکلم داخلی باشه 

یعنی زخم میشه ؟!یا لک  زخم از زیادی سودا تو بدنه تو نت راجع بش سرچ کن اب زیاد میخوری؟؟ تو اف ...

نه زخم نمیشه . فقط جوش که میزنم جاش میمونه . جوش ریز 

جلو افتاب هم نمیرم زیاد . دست هم نمیزنم اما بعضیاشون جاش میمونه . کلا پوستم خیلی حساسه . نمیدونم دلیلش چیه اعصابمو بهم ریخته اینطور پیش بره خال خال میشم تا یسال دیگه

پوستم‌ خیلی خوبه نیاز نیست فقط میترسم همینجور ادامه پیدا کنه و بد بشه . دکتر پوست که گند میزنه به پو ...

برای جلوگیری از جوش که سعی کنید ماسکی بزنید یا خوراکی های بخورید که منافذ پوست رو باز کنه و مقدار ترشح چربی رو کم کنه و برای جای جوش هم لازم نیست زیاد لایه برداری کنید یکی دوبار کافیه فکر کنم

وقتی برای اون چیزی که میخای نمی جنگی    برای اون چیزی هم که از دست دادی گریه نکن.وقتی در سکوت زندگیتو میسازی،نمیدونن به چی حمله کنند.هر چقدر هم به خودت برسی،باز به من نمیرسی