2777
2789
عنوان

بچها بیاید دعوامون شده 😐😐

372 بازدید | 33 پست

پدرشوهرم دو هفته پیش با شوهرم دعواش شده بود بین خودشون بود بعد مامانش زنگ زد به مامانم که اره پسرم اخلاقش برگشته و باباش هیچکاری براش نمیکنه و این چیزا بعد شوهرمم چندبار زنگ زد به مامانش جواب نداد پنجشنبه‌ عروسی دعوتیم امروز رفتیم وسایلمونو بیاریم ی سری از وسایلمون خونه مادرشوهرم اینا بود اول که پدرشوهرم خودشو زد به خواب به مادرشوهرمم دوبار سلام کردم تا به زور جواب داد بعد پاشدن رفتن خونه بغلیشون ما وسایلمونو داشتیم برمیداشتیم مادرشوهرم دوباره برگشت دعوا که میرید حق تدارید اینارو ببرید ماشینم سوییچشو بزار با اژانس برید اومد جلو در و که نزاره بریم شوهرم اروم هولش داد که در بشیم خودشو کوبید به دیوار بعد وسایلمونو کشید با وسایلمون خودشو انداخت رو مبلو بعد همینجوری درگیری داشتیم سر وسایلمون خودشو انداخت زمینو الکی زد به تشنج کردن 😐😐😐 الکیااااا قشنگ معلوم بود پدر شوهرمم بعدش اومد خیلی ریلکس برخورد کرد باهاشو قشنگ معلوم بود فیلمشونه اخرم خیلی ریلکس گفت برید هرجور دوسدارید زندگی کنید اینم بگم که پدر شوهرم خیلیییی عصبیه و مشکل اعصاب داره برامون جا تعجب بود که انقدر ریلکس با قضیه برخورد کرد 🤔🤔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حل نشد کلا همه چی بهم خورد نه عروسی برام میگیرن نه هیچکاری برام میکنن هرچند تا الانم نکردن

مشکلشون باهات چیه؟ 

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم

دو روز دیگه با هم آشتی میکنن گلم فقط شما سعی کن حرفی نزنی چون بدترین بدیهای بچه فراموش میشه ولی کوچکترین حرکت عروسو هرگز فراموش نمیکنن

انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان چندانی ندارد.                                                 نهایت فرومایگیست اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد.                                      لطف کنید اگه تونستید برای حاجتم یک صلوات بفرستید ممنونم🙏