2777
2789
عنوان

خانما تو رو خدا اگه چیزی میدونین دریغ نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 38 پست
میشه بگی چه تمریناتی

یه بطری آبدمعدنی رو میزارم زیر پاش با پاش قل میده.یه حوله رو پهن میکنم رو زمین بانوک انگشت پاش جمع میکنه .بهش میگم همینطور که نشستی یا دراز کشیدی شصت پاتو بکش به سمت بالا

😎😎😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بطری آبدمعدنی رو میزارم زیر پاش با پاش قل میده.یه حوله رو پهن میکنم رو زمین بانوک انگشت پاش جمع م ...

چند سالشه

دختر من دو سال و هفت ماهشه

اگه بخوای دهن مردم رو بدوزی نخ کم میاری عزیزم  

گزینه بعد از بغدادی که توکلی هست و از در بری داخل میگه برو برو حله تا شش سال خودش درست میشه ...اصلا میگه تا سه سال که اکثرا صافی دارن تا شش سال خودشون پاشون خوب میشه ..منم دیدم خیلی دکتره ریلکس و خوبیه ولی باز اعتماد نکردم 

من کفی گرفتم ولی گفت تمام روز اگه پاش نباشه فایده نداره دخترم نمیپوشه اگه پاهاش همینجوری شکل بگیره ...

من هنوز کفی نگرفتم اتفاقا دیروز به شوهرم گفتم بگیره.پی درمانش باش من حی گفتم بزرگ میشه درست میشه اما نشد الان فقط باید کتونی پاش کنم ۸ سالشه نمیتونه کفشای دخترونه بپوشه 

😎😎😎
گزینه بعد از بغدادی که توکلی هست و از در بری داخل میگه برو برو حله تا شش سال خودش درست میشه ...اصلا ...

آخه منم شنیدم توکلی اینجوری میگه

شما اعتماد کردین؟

بچتون چند سالشه میبرین پیش بغدادی؟

نه کسی نیست ضربدری میذاره

والله من پسرم نوزده ماهشه مدام بجز خواب کفش سنگین بخاطر ضربدری بودن پاش می‌کنه ...بچم تابستون هلاک شد ..خودمم که هی برای دستشویی که بخوام بشورمش پدرم درومده هی دوساعت می‌بندم باز میکنم و اینکه همه بچه ها مقاومت میکنن با هر گریه و زاری هست اگر دکتر تشخیص بده باید پاش کنی ..البته خیلیا گفتن نکن بابا خودش خوب میشه ولی من دلم راضی نشد 

من هنوز کفی نگرفتم اتفاقا دیروز به شوهرم گفتم بگیره.پی درمانش باش من حی گفتم بزرگ میشه درست میشه اما ...

والا میگن اگه یه مدت کفش مخصوص بپوشه خوب میشه نمیدونم آخه لجبازه چکار کنم

توکلی هم که میگه صبر کن به همه

والله من پسرم نوزده ماهشه مدام بجز خواب کفش سنگین بخاطر ضربدری بودن پاش می‌کنه ...بچم تابستون هلاک ش ...

عزیزم چند وقته پاش میکنی؟

تاثیری هم داشته؟

میخام برم واسش کفش طبی بگیرم بپوشه