2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا یک ماه که همش زیر چشمم کبود بود بعد سه ماه هم جذب شدالان که پنج ماه ازش گذشته تقریبا هیییییچیش نم ...

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

سلام برای پر شدن صورتتون فقط برین این پیج اگه بدونین صورت من چقدر استخوانی بود تا اینکه یه پیج دیدم که درموردش تبلیغ می کرد استفاده کردم وجواب گرفتم خودمم باورم نمی شه آدرس پیج اينستا شونم واستون میذارم@mojezeye_zibayi98 @👇👇

بدتر صورت رو لاغر نمیکنه؟؟

نه عزیزم... ماسک عسل و آبلیمو همو خوبه.... البته موقتی هستند یعنی تا وقتی استفاده میکنیم تاثیرشون میبینیم... برای من که اینطور بوده

آدم‌های بزرگ عظمت ديگران را می بينند، آدم‌های متوسط به دنبال عظمت خود هستند و آدم‌های كوچك عظمت خود را در تحقير ديگران می بينند.
کلا همه جا رو چاق میکنه من ک صورتم تپل شده.بریز تو اب بخور خیلی بهتره و راحت تره

اگه بعد ناهار وشام یه قاشق غذاخوری بریزم تو آب بخورم خوبه؟؟سه تا جوووش میزنم من

معجزه در لحظه اتفاق میفته...آماده باش
اگه بعد ناهار وشام یه قاشق غذاخوری بریزم تو آب بخورم خوبه؟؟سه تا جوووش میزنم من

آره بخور گلم.

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰