2777
2789
عنوان

بچه چند وقتش بشه بیرون میبرید؟

191 بازدید | 13 پست

من خودم بچه م دوروزش بود از خونه مادرشوهرم رفتم خونه مامانم و برگشتم.بعد ده روز هم اومدم خونه خودم و هفته ای یه بار خونه مامانم که یک ساعت راهه.اولینبار هم پنج ماهش بود رفتیم شمال

جمعه رفتیم بیرون توی طبیعت یه بچه یه ماهه بود همش هم گریه میکرد مامانش راه میبرد طفلی.برام عجیب بود بچه انقدر کوچولو 

شما کی نینی و میبرید بیرون دیگه

فروش لوازم آرایش و بهداشتی کیفیت عالی و قیمت عمده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من بچم ۴۵ روزشه کلا چند بار از خونه بیرون رفتم اونم واسه سنجش بینایی و شنوایی و بهداشت و دکتر اطفال...خونه ی هیچ کسی نرفتم تا حالا...با بچه ی کوچیک خونه ی خودم راحت ترم...

💕 با خدا باش پادشاهی کن💕
والا من بچم ۴۵ روزشه کلا چند بار از خونه بیرون رفتم اونم واسه سنجش بینایی و شنوایی و بهداشت و دکتر ا ...

حتی خونه مادر؟

من بچه اولم رو تا ۶ ماهگی نبردم بیرون خیلی حساس بودم فقط بهداشت و دکتر میبردم اونم فقط توماشین خخخ ...

تا شش ماهگی افسردگی نگرفتی تو خونه؟😂

تا شش ماهگی افسردگی نگرفتی تو خونه؟😂

چرا بابا ولی حاصر نبودم برم بیرون میگفتم دود ماشینا بچه رو اذیت میکنه

مردم سرماخوردن عطسه میکنن خخخخ

ولی بچه دومو زدم زیر بغلم  ۴۰ روزگیش بردمش عروسی به چه شلوغی

چرا بابا ولی حاصر نبودم برم بیرون میگفتم دود ماشینا بچه رو اذیت میکنه مردم سرماخوردن عطسه میکنن خخخ ...

خوب کاری کردی

حساسیت زیاد هم خوب نیست.یه کم میکروب و آلپدگی هم لازمه😂

12روزش که بود رفتیم اصفهان و بعد اون دوهفته یه بار تو. راه اصفهان تهرانیم الان 4ماهشه

عزیزم تو راه اذیت نمیشه ؟حتما عادت کرده دیگه