2777
2789

اول مادر شوهرم که یه زنه خیلی خسیس و ندید بدیده اشپزیش خیلی بده اصلن هم تلاش نمیکنه بهتر بشه از مواد خیلی بی کیفیتم استفاده میکنه چون خسیسه که ارزون بشه خونش خیلی بی روحه همه چیزاش کهنه س و هیچ چیز جدیدی برای خونش نمیخره روی مبلاش با اینکه نو نیستن پارچه میندازه که فضای خونه را بی روح تر و سرد ترمیکنه مقداری حس حسادت داره و مثلا اگه ببینه کسی پیشرفت کرده صد بار داستان گذشته شو میگه که مثلا این بود و این شد خیلی اطلاعات پایینی داره و با اینکه پنجاه سالشه خیلی چیزا را نمیدونه ولی ادعای دانایی میکنه و اگه یه چیزی بدونه هزارونهصد بار میگه مثلا این چیز ضرر داره حالا خیلی وقتا پایه ی خرافی داره حرفش

طلاق 

گرمی جات 

🤗کنکوری های دهه ۶۰ بخونید.اگه دهه شصت هستید و قصد دارید مجدد ۹۹ کنکور بدین و هدفتون پزشکی دندان پزشکی و دارو سازی هست .اگه تصمیم قطعی گرفتید و تمایل دارید درخواست دوستی بدین تا تو واتساپ اددتون کنم .فقط دهه شصتیا لطفا پیام بدن مرسی دوستان 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب خودت برس 

چرا قبل ازدواج خوب تحقیق نکردی 

گرمی جات بازم تاکید میکنم

🤗کنکوری های دهه ۶۰ بخونید.اگه دهه شصت هستید و قصد دارید مجدد ۹۹ کنکور بدین و هدفتون پزشکی دندان پزشکی و دارو سازی هست .اگه تصمیم قطعی گرفتید و تمایل دارید درخواست دوستی بدین تا تو واتساپ اددتون کنم .فقط دهه شصتیا لطفا پیام بدن مرسی دوستان 
طلاق  گرمی جات

توروحت🤣🤣🤣🤣

صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸
ب خودت برس  چرا قبل ازدواج خوب تحقیق نکردی  گرمی جات بازم تاکید میکنم

گرمی جات؟

برا چی؟

🌹❤سلام.🥰🖐 من این ترم امتحاناتم خیلی مهمه.عزیزانم میشه برام ۵ تا صلوات بفرستین و دعا کنید همشون رو قبول بشم❤🌹🙏
ب خودت برس  چرا قبل ازدواج خوب تحقیق نکردی  گرمی جات بازم تاکید میکنم

🤣🤣🤣🤣

صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸

خوب دوست داره قناعت کنه پس انداز کنه حالا شما بگو خسیس چرا زیر ذره بین میبری بیچاره را اول یه نظر به خودتت بنداز بعد اونو قضاوت کن و رفتارهاش تجزیه تحلیل کن 

بعد از سال ها گشتن تو نی نی سایت و خواننده خاموش بودن بلاخره عضو ش شدم 😍چقدر سرگرمم کرد و چقدر باعث شد مشغول خوندن باشم و همه کارهام موند رو زمین 😅